<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.03.2021 913

Новий серіал каналу «Україна» та IVORY films знімали на висоті понад 1800 метрів

8-серійну картину «Кришталеві вершини» виробництва продакшну IVORY films на замовлення каналу «Україна» глядачі побачать вже цієї весни. Робота над серіалом почалась у Києві, після чого знімальна група перемістилась у засніжені Карпати. Лютнева експедиція далась кіношникам непросто, але вони готові на все, щоб глядачі побачили на екрані захоплюючу історію і ефектні кадри.

До смт. Верховина, де базувалася знімальна група, кіношники добиралися з пригодами. У ті лютневі дні майже всю Україну засипало снігом. На шляху з Києва авто продюсерів застрягло посеред дороги у Львівській області. Вибратися зі снігової пастки самим не вдалося, тому довелося кликати на допомогу Державну службу з надзвичайних ситуацій.

Утім, і в самому знімальному процесі задіяли рятувальників. Команда проєкту вирішила знімати частину історії на схилах гори, яка входить у п'ятнадцять найвищих в Україні. Одна з вершин хребта Чорногора – гора Дземброня – розташована на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей. Саме там, на висоті 1877 метрів, проходили зйомки серіалу «Кришталеві вершини».

«Ми знімали на горі Дземброня протягом 8 днів. Температура повітря опускалася до мінус 20, але ми знали, що буде дуже холодно, тому розбили намети з обігрівом для акторів і членів знімальної групи. Нам дуже допомагали співробітники ДСНС, – розкриває секрети кіновиробництва виконавчий продюсер серіалу «Кришталеві вершини» Армен Тер-Аванесов. – А ще спеціально для цих зйомок ми побудували на горі будиночок – за сюжетом, у ньому живуть деякі герої історії. Після зйомок ми залишили його для туристів і місцевих жителів, щоб ті змогли там фотографуватися і розповідати, що на цьому місці знімали кіно».

У новій картині каналу «Україна» глядачі побачать чимало улюблених артистів. Так, провідником гірськими стежками стане дід Лавруша, якого зіграв заслужений артист України Віктор Жданов. У несподіваному образі з'явиться і популярний актор Віталій Салій. Якого героя він втілить – творці картини не розголошують, але інтригують, що таким на екрані ми його ще не бачили.

Також у фільмі знялися Валерія Мельник, Гаврило Федотов, Олександр Нікітін, Гліб Михайличенко, Слава Красовська, Ніна Набока, Андрій Самінін, Інна Капінос, Ігор Денисов.

Режисер-постановник – Олена Райнер. Оператори-постановники – Артем Васильєв та Олександр Шилов. Продюсери: Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Олег Рогожа, Ілларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов. Зйомки фільму проходили в Києві, Київській області та в Карпатах.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Новий серіал каналу «Україна» та IVORY films знімали на висоті понад 1800 метрів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.03.2021 913
Еще материалы раздела «Афіша»