<
НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаноговсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.03.2021 1481

Андрій Дебрін буде рятувати самого себе: на каналі «Україна» стартує 11 сезон «Реальної містики»

22 березня об 11:45 на телеканалі «Україна» стартує одинадцятий сезон скріптед-реаліті «Реальна містика». У нових серіях глядачів чекає ще більше таємничих історій. Стане відомо, чи пройдуть тест на вірність друзі Андрія Дебріна, і чи зможе він сам запобігти перевороту в команді, який готується за його спиною.

У 11 сезоні Андрію Дебріну доведеться рятувати самого себе. Він опиниться у центрі витонченої гри, яку розпочав проти нього один із членів команди. Дебрін постане перед непростим вибором: залишитися вірним своїм принципам або прийняти, нав'язані суперником правила.

«У новому сезоні буде ще більше інтриг. Розгорнеться справжня боротьба за виживання у команді. Моєму персонажеві доведеться пережити зраду близької людини і утримати свій авторитет у колективі. Дебрін також повернеться до розслідування смерті Ніанзу Ци, незважаючи на заборону вищого керівництва. Сезон буде багатоплановим, і як завжди непередбачуваним», - розповів ведучий програми «Реальна містика» Андрій Дебрін.

У продовженні історії полковник, чия особа залишалася загадкою для глядача протягом минулого сезону, стане частим гостем в офісі «Реальної містики». Він буде брати активну участь в розслідуванні складних справ, і своєю поведінкою демонструвати, що претендує на місце лідера в команді. Для досягнення своїх цілей полковник вживає всіх можливих засобів, включаючи зв’язки в різних сферах.

В одній із серій нового сезону знявся ведучий програми «Ранок з Україною» Григорій Герман. «У серіалі я зіграв самого себе. За сценарієм, в історії величезна кількість внутрішніх конфліктів між головними персонажами. І в одному з протистоянь мене використовують, щоб прибрати конкурента з шахової дошки», - заінтригував ведучий каналу «Україна».

Зйомки нового сезону проходили в умовах суворої зими. Деякі сцени знімали в 20-ти градусний мороз у лісах, біля кар'єрів і на кладовищах. В одній із серій в екстравагантному образі з'явиться відома травесті-діва Монро. У 11 сезоні як і раніше не розслабляються у своїй особистій боротьбі енергійна Віра Іванівна і харизматична Віолетта. Чи зможе ця парочка подружитися? Яку з цих дам чекають зміни в кар'єрі? На який експеримент із зовнішністю наважиться Марина Сокіл, і хто закохає у себе всю жіночу половину колективу «Реальної містики», стане відомо в продовженні успішного скріптед-реаліті вже цієї весни.

У новому сезоні «Реальної містики», виробництвом якої займається «Теле Про», глядачі побачать у справі улюблених акторів: Андрія Дебріна, Людмилу Ардельян, Наталю Бережну-Музичко, Євгена Бельтюкова, Олену Рєпіну, Тімура Ібраімова, Олексія Нечай-Кучинського та В’ячеслава Ніколенка.

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Реальна містика» стартував на телеканалі «Україна» в грудні 2015 року, показавши високі рейтинги. У 2019-му році «Медіа Група Україна» уклала угоду про продаж прав на скріптед-реаліті «Реальна містика» з польською групою Polcast.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Андрій Дебрін буде рятувати самого себе: на каналі «Україна» стартує 11 сезон «Реальної містики» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.03.2021 1481
Еще материалы раздела «Афіша»