<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.03.2021 1212

Актриса «Реальної містики» Наталія Бережна розповіла про ревнощі колишнього чоловіка

22 березня об 11:45 на телеканалі «Україна» стартує новий сезон скріптед-реаліті «Реальна містика». Актриса Наталія Бережна у відвертому інтерв'ю програмі «Зірковий шлях» розповіла, як страждала від ревнощів колишнього чоловіка.

Перший чоловік Наталії Бережної виявився ревнивою людиною, що дуже травмувало актрису.

«Як тільки він мене доводив до сліз, коли у мене починалася істерика – все, він заспокоювався, досягнувши свого, - зізналася героїня «Зіркового шляху». - Це був свого роду вампіризм».

Актриса не приховує, що життя нагадувало трилер. Навіть її діти бачили побої батька на тілі своєї матері.

«Я думала, що якщо залишуся, то або помру, або потраплю до психіатричної лікарні», - розповіла актриса «Реальної містики» в інтерв'ю для каналу «Україна».

Але зважившись на розлучення, вона все одно змушена була жити з Юрієм. В іншому випадку Наталія Бережна могла втратити дочок.

«Юрій сказав мені: «Ти мені вже не дружина. Я можу викликати поліцейських і заявити, що ти прийшла в мій будинок. І тебе за 24 години депортують з країни. Ти більше ніколи сюди не в'їдеш», - поділилася актриса на каналі «Україна». - Він дуже сильно мене лякав».

За словами героїні «Зіркового шляху», на той момент вона була ніким у Талліні. У неї не було ані роботи, ані грошей. Мало того, актриса продовжувала лягати в одне ліжко з колишнім чоловіком.

«Це був театр абсурду. Юрій приходив додому, у нас були сексуальні стосунки, - щиро зізналася Наталія Бережна. - Я себе втратила в той момент. Це було настільки нестерпно боляче і через не хочу...Це було, звичайно...».

Але в житті Юрія з'явилася інша, і щоб колишня дружина йому не заважала, він купив їй квиток на батьківщину.

Закохавшись в 28 років вдруге, актриса Наталія Бережна навіть не думала, що її гарні стосунки так скоро закінчаться. За місяць до весілля наречений раптом передумав.

«Він приходить, бере мене за руку і каже: «Наташ, я тут подумав...Напевно, я не готовий одружуватися», - розповіла героїня «Зіркового шляху», який ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька. – «В сенсі? Як це? – питаю у нього. – А як я буду дивитися гостям в очі? Я відправила запрошення! Сукню пошила. Куди я це все подіну?» У мене був такий шок!».

Через три дні наречений передумав і попросив вибачення. Але ось стати батьком Андрій не планував.

«Він неодноразово говорив мені: «Давай із цим почекаємо». А я йому відповідала: «Андрій, годинник цокає, мені вже скоро 30 років. Потім буде важче народжувати», - згадала той період актриса в інтерв'ю для каналу «Україна». - І він погодився».

Після народження їхнього сина Єгора чоловік заговорив про розлучення.

«Наташ, я тебе дуже люблю як жінку, я тебе поважаю як мати моєї дитини. Але я не хочу жити в форматі сім'ї», - згадала слова колишнього чоловіка героїня «Зіркового шляху».

За словами Наталії, їй важко було пережити розрив із Андрієм.

«Коли він зашнуровував черевики і йшов, я починала ревіти, - зізналася актриса. - Тому що він був для мене ідеальним чоловіком».

І тільки через чотири роки колишнє подружжя стало нормально спілкуватися. Пережити розставання актрисі допомогла робота. Наталія Бережна пройшла кастинг і отримала роль в «Реальній містиці».

Маючи за плечима два шлюби, Наталія тепер інакше дивиться на відносини.

«Раніше я не знала, що таке любити себе. Я думала: «Купила якусь помаду, значить, люблю. Насправді ні. Коли ти не дозволяєш людині, щоб вона тебе травмувала – ось це і є любов по відношенню до себе», - впевнена Бережна.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса «Реальної містики» Наталія Бережна розповіла про ревнощі колишнього чоловіка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.03.2021 1212
Еще материалы раздела «Афіша»