<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.03.2021 842

МОЗ оновило перелік карантинних зон

Міністерство охорони здоров’я України 13 березня оприлюднило новий перелік зон адаптивного карантину: згідно з ним, Київ потрапив до помаранчевої зони.

Так, у червоній зоні опинилися Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська і Чернівецька області.

«Помаранчевими» лишилися Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька області. Також у список регіонів помаранчевої зони додалася Черкаська область.

З 13 березня 2021 року через стрімке поширення захворюваності на COVID-19 Вінницька міська рада запровадила у місті Вінниця карантинні обмеження «червоного» рівня.

Водночас Запорізька область перейшла до «слабшої» жовтої карантинної зони. У список «жовтих» увійшли й решта областей України.

Оценка материала:

5.00 / 1
МОЗ оновило перелік карантинних зон 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.03.2021 842
Еще материалы раздела «Суспільство»