<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ готуються знищити Кримський міст: Путін вже пішов на крайні заходи  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгу  До Ради внесли законопроєкт, який передбачає суттєве підвищення акцизів на пальне та алкоголь  Коли до України прийде потепління: синоптикиня назвала дату  Секретар РНБО назвав кількість окупантів, які наступають на Харківщину: чи є загроза для Харкова  Нарешті: F-16 з Данії будуть у розпорядженні України протягом місяцявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.03.2021 1023

Наймістичніший учасник шоу «МАСКА» Мольфар розкрив своє обличчя

Гіпершоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», продовжує відкривати таємниці. В останньому випуску найзагадковішого проєкту країни показав своє справжнє обличчя містичний та чарівний Мольфар.

Загадковий чаклун Мольфар у восьмому ефірі грандіозного шоу «МАСКА» вразив глядачів чуттєвим і щирим виконанням пісні «Роман» популярного гурту «НЕ АНГЕЛИ». Окрім того, учасник проєкту поділився цікавими підказками про себе:

«Циклоп, тіло, стіна, коло, літо, син, кіно – і все це про мене. У мене часто запитують: «Чи проявлялись надздібності в дитинстві?» Чесно – ні! Це тепер я могутній Мольфар, а колись починав звичайнісіньким купідоном. Стріляти у серця, ох, яка то була насолода! Проте навички свої купідонські я ще й досі не втратив», – поділився Мольфар у шоу «МАСКА».

Така щирість Мольфара викликала у зіркових детективів шоу «МАСКА» безліч емоцій, проте однозначної думки щодо особи, яка приховувалась під маскою, не було. Так, DZIDZIO побачив у Мольфарі актора Олексія Вертинського, Оля Полякова – співака Василя Бондарчука, а Олег Винник і Андрій Данилко запевняли, що під костюмом ховається ведучий Павло Костіцин.

«Я лише сьогодні помітив таку особливість, що саме Мольфар співає з великим задоволенням, наче він все життя хотів бути співаком, але має іншу професію. Та все одно, я гадаю, що ця людина пов’язана з містикою! Вважаю, що це ведучий Павло Костіцин! Хоча, коли співає – це взагалі не він. Щоправда, я ніколи не чув, як він співає», – поділився зірковий детектив шоу «МАСКА» Андрій Данилко.

І хоча номер Мольфара справив на всіх враження, глядачі вирішили розсекретити саме його. Так, стало відомо, що весь цей час в образі наймістичнішого учасника проєкту демонстрував свої вокальні таланти відомий телеведучий Павло Костіцин.

«Я хочу подякувати детективам і всій команді проєкту «МАСКА» за вашу любов і ставлення до мене! А взагалі, я дуже вдячний каналу «Україна», адже саме він врешті-решт зміг розкрити і показати глядачам, які бачать мене на екранах вже 27 років, нові грані мого таланту!» – прокоментував Павло Костіцин в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Наймістичніший учасник шоу «МАСКА» Мольфар розкрив своє обличчя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.03.2021 1023
Еще материалы раздела «Афіша»