<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.03.2021 546

Телеканалу «Україна» – 28 років!

13 березня каналу «Україна» виповнилося 28 років. Канал є лідером телевізійного перегляду за основними аудиторіями.

Від початку 2021 року частка каналу «Україна» за аудиторією 14-60 (50 тис.+)* становить 9,68%, рейтинг –  1,41%; за аудиторією 18+ (50 тис.+)**, частка – 13,14%, рейтинг – 2,45 %; за аудиторією 4+ (Вся Україна)*** частка – 12,13 %, рейтинг – 2,17%. Щороку аудиторія каналу становить понад 30 млн українців.

«Історія каналу «Україна» – це сумлінна праця, величезна відповідальність і справжній успіх. Але я хочу сказати про останній рік. За іронією долі, саме 13 березня 2020-го, розпочався карантин. І за цей рік ми довели, що вміємо гідно приймати будь-які виклики. Ми перебудували виробництво і робочі процеси, знімали шоу без глядачів, влаштовували знімальні майданчики в культових місцях по всій Україні. Канал реалізував великі кампанії «Коронавірус: Варто знати» та «Україна вдома», які з перших днів локдауну допомагали нашим глядачам адаптуватися до нової реальності. Ми зберегли нашу команду і вийшли на нові території – зняли найпопулярніше на сьогодні  шоу «МАСКА», розпочали зйомки тревела і ситкома. Тож попереду в нас багато гучних прем’єр і великих телевізійних подій», – зазначила директорка каналу «Україна» Вікторія Корогод.

Історія каналу «Україна» – чи не єдиний в нашій країні приклад, коли регіональний телеканал став загальнонаціональним лідером. Вперше канал «Україна» вийшов в ефір 13 березня 1993 року у Донецьку. У 2004 році здобув статус загальнонаціонального, а в 2008-му – переїхав з Донецька до Києва. Канал входить до складу ТОВ «Медіа Група Україна».

Сьогодні ефір каналу «Україна» представлений гучними розважальними шоу та концертами, різноманітними інформаційними, інформаційно-розважальними, суспільно-резонансними проєктами власного виробництва, соціальними ток-шоу, мелодраматичними, детективними серіалами і фільмами, трансляцією ексклюзивних подій та футбольних матчів.

Улюбленими програмами глядачів каналу «Україна» є найпопулярніше розважальне шоу року «МАСКА» за міжнародним бестселером The Masked Singer, соціальне ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим, прямі ефіри «Ранку з Україною», суспільно-резонансний проект «Головна тема» з Оленою Кот, випуски новин «Сьогодні», інформаційно-аналітичний щотижневик «Сьогодні. Підсумки з Олегом Панютою», скріптед-реаліті «Реальна містика», розважальні проекти «Місія: краса», «Зірковий шлях», прем’єри найкращих серіалів та інші. Майже всі проекти в ефірі каналу «Україна» є лідерами своїх слотів за різними аудиторіями.

Канал «Україна» веде мовлення 24 години на добу з повним покриттям по всій території країни. Над безперебійним функціонуванням каналу працює понад тисяча  професіоналів своєї справи, яких об’єднує корпоративний дух і прагнення бути першими в різних жанрах телебачення, створювати продукти, які не залишають байдужими глядачів і здатні змінити їхнє життя.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеканалу «Україна» – 28 років! 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.03.2021 546
Еще материалы раздела «Афіша»