<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.03.2021 1149

ТОП-3 поради стиліста мейковер-шоу «Місія: краса», як приховати зайву вагу

Неважливо, що стало причиною появи зайвої ваги: народження дитини, стрес або малорухливий спосіб життя. Ведучий програми «Місія: краса» на каналі «Україна» Ільяс Сахтара розказав, як зробити фігуру стрункою за допомогою правильно підібраних речей.

Коли настають теплі дні, хочеться скинути верхній одяг і приміряти красиві та яскраві речі. Але іноді зайва вага впливає на настрій, коли бачиш своє відображення у дзеркалі. Напевно тому дехто з нас обирає дуже невиразні та мішкуваті речі. Стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара пояснив, як виглядати стрункою за допомогою правильного гардероба.

«Яким би не було тіло, його треба любити, – сказав ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара, – за ним необхідно доглядати й красиво його одягати».

Тому вже 4 сезон поспіль стиліст ділиться дуже корисними порадами з учасниками проєкту. Якщо ви набрали зайву вагу, спробуйте застосувати ці секрети стилю.

Порада 1

Туніка – ідеальний варіант, якщо ви хочете сховати пишну фігуру. Дехто вважає, що ця річ робить людину об’ємною. Але спробуйте додати вузенький пасок. Він допоможе «роздрібнити» крупні форми. Туніку легко комбінувати. Наприклад, добре поєднувати її з укороченими штанами. Але оберіть розмір, який відповідає вам на сьогодні.

«Коли з’являються зайві кілограми, жінка робить велику помилку: вона все одно сприймає себе стрункою, тому купує речі, які обирала раніше, – сказав стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара. – Але розмір змінився, тому нова одежа обтягує тіло і показує всі складки. Не робіть цього, інакше ви виглядатиме, як сосиска».

Порада 2

Асиметрична спідниця нижче коліна надає легкість і робить фігуру стрункішою. Не бійтеся вибирати спідницю різних кольорів. Наприклад, в зелену та красну клітинку. Спідниця не повинна бути тільки чорною або сірою, щоб приховати зайву вагу. Додайте широкий червоний пояс, це знову ж таки допоможе «роздрібнити» фігуру та зробить акцент на яскравому кольорі. Але одягайте різнокольорову спідницю з однотонним топом. Додайте прикраси, які видовжують фігуру. Наприклад, довге намисто.

«Якщо у вас кругле обличчя, обирайте масивні сережки, – порадив Ільяс Сахтара, – тоді обличчя здається меншим».

Порада 3

Сукня-сорочка у вертикальну смужку видовжить фігуру і зробить її стрункою. Крім того, цю річ можна надягати зверху на однотонну спідницю-олівець із шкірзама та світлий топ із V-подібною горловиною. Спідниця-олівець подовжує форми, а речі зі шкірзама знову в моді.

Якщо носити лише сукню-сорочку без цих речей, тоді оберіть широкий пояс, який допомагає зафіксувати та привернути увагу на талії.

«Неважливо, чи ви директорка фірми, чи продавщиця, ви повинні завжди мати солідний вигляд», – пояснив ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
ТОП-3 поради стиліста мейковер-шоу «Місія: краса», як приховати зайву вагу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.03.2021 1149
Еще материалы раздела «Суспільство»