<
НОВИНИ ДНЯ: Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Україна
17.03.2021 498

Війна на Донбасі: дев'ять обстрілів, травмований боєць ЗСУ

Так, протягом минулої доби, 16 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресслужба штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», окупанти відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних та станкових протитанкових гранатометів поблизу Водяного, що на Приазов’ї. Внаслідок обстрілу, бойове травмування отримав військовослужбовець Збройних Сил України.

З ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї окупанти здійснили обстріл біля населених пунктів Талаківка та Гнутове, біля Павлополя – з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів.

У передмісті Авдіївки та Лебединського ворог обстрілював позиції українських захисників зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», поблизу населеного пункту Південне збройні формування РФ обстрілювали позиції ЗСУ із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Зокрема, за минулу добу окупанти російсько-окупаційних військ суттєво збільшили кількість обстрілів. Чимало обстрілів позицій Збройних Сил України носить прицільний характер.

Від початку поточної доби, 17 березня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: дев'ять обстрілів, травмований боєць ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
17.03.2021 498
Еще материалы раздела «Україна»