<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні силивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.03.2021 546

Ексклюзивно на телеканалі «Україна» – матч Франція – Україна

У середу, 24 березня, о 21:35 ексклюзивно на каналі «Україна» відбудеться трансляція поєдинку між національними збірними Франції та України в рамках кваліфікації на Чемпіонат світу–2022.

Збірна України з футболу розпочне відбір на Чемпіонат світу-2022 з гостьового поєдинку у Франції. Матч із підопічними Дідьє Дешама команда Андрія Шевченка проведе на стадіоні «Стад де Франс» у Парижі.

Через карантинні обмеження, спрямовані на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, футбольний матч між збірними Франції та України відбудеться без глядачів.

У березні на українців чекають також дві домашні гри у рамках відбору на ЧС-2022 зі збірними Казахстану та Фінляндії.

Трансляцію футбольного поєдинку між Францією та Україною дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» у середу, 24 березня.

Початок трансляції – о 21:35.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзивно на телеканалі «Україна» – матч Франція – Україна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.03.2021 546
Еще материалы раздела «Афіша»