<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступити  "Дорога іграшка": у Повітряних силах розповіли про "рідкісний російський літак" Су-57 РФ  Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причину  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтеплішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.03.2021 526

Міністр назвав точну кількість вакцин, які Україна має отримати в березні і квітні

До кінця березня Україна очікує надходження 1,5 млн доз вакцини проти СOVID-19 Covishield і 700 тис. доз китайської вакцини Sinovac. У квітні в країну повинні поставити 600 - 700 тис. доз вакцини в рамках програми COVAX, а також 1,2 млн доз Sinovac.

Про це в інтерв'ю Укрінформу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, влада України знаходиться на фінальних стадіях підписання інших угод на постачання вакцин. Він повідомив, що постачання цих вакцин почнеться відразу після підписання документів.

"У нас ще підписано 10 млн доз вакцини Novavax. Думаємо, ми почнемо отримувати її в червні цього року. Також протягом травня-червня очікуються поставки не менше 1,4 – 1,5 млн доз вакцин за програмою COVAX", – сказав Степанов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр назвав точну кількість вакцин, які Україна має отримати в березні і квітні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.03.2021 526
Еще материалы раздела «Суспільство»