<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.03.2021 1469

У поліції розповіли, де ще з'являться радари TruCAM

На дорогах України з 22 березня з'являться ще 60 ділянок, де поліцейські вимірюватимуть швидкість транспорту радарами TruCAM.

Про це повідомляє Патрульна поліція.

«З 22 березня патрульні з приладом TruCAM працюватимуть ще на 60 нових ділянках. Також ми вносимо зміни до 12 вже існуючих ділянок», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загалом на дорогах України працюватимуть 117 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 309 ділянках.

У поліції просять звернути увагу, що про використання приладів вимірювання швидкості повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень. А безпосередньо в місцях фіксації стоятимуть службові автомобілі з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Оценка материала:

5.00 / 1
У поліції розповіли, де ще з'являться радари TruCAM 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.03.2021 1469
Еще материалы раздела «Суспільство»