<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня всі новини дня
Політика
Україна
22.03.2021 484

Війна на Донбасі: чотири обстріли, без втрат

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», окупанти відкривали вогонь по наших захисниках із мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем поблизу Водяного, що на Приазов’ї.

З ручних протитанкових гранатометів противник здійснив обстріл позицій українських захисників неподалік Лебединського.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 22 березня, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню в межах відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Неподалік Богданівки збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: чотири обстріли, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
22.03.2021 484
Еще материалы раздела «Україна»