<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2021 526

У МВС встановили всіх погромників будівлі ОП

Заступник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що правоохоронці встановили особи всіх, хто завдав шкоди будівлі Офісу президента під час акції 20 березня.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Всі ті провокатори, які підпалювали двері, били вікна, закликали до здійснення хуліганських дій - встановлені і будуть відповідати за свої вчинки. Правоохоронці вже почали вручати їм процесуальні документи, наслідками яких стане відповідальність", - написав Геращенко.

Також заступник міністра опублікував відео, яке, за його словами, є "доказом того, що мітинг під ОП 20 березня з самого початку планувався не як мирна акція, а як бійка з правоохоронцями "задля картинки" для певних телеканалів".

Відповідно до опублікованого Геращенко відео, найближчим часом підозри можуть отримати:

  • Владислав Гранецький-Стафійчук;

  • Сергій Філімонов;

  • Вадим Адамов;

  • Роман Ратушний;

  • Олексій Білковська;

  • Олег Кобезскій;

  • Денис Міщенко.

Також Антон Геращенко подякував усім, хто прийшов на акцію під ОП як на мирний протест, оскільки це конституційне право громадянина, а МВС стоїть на захисті прав людини.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МВС встановили всіх погромників будівлі ОП 5.00 5 1
Політика / Україна
23.03.2021 526
Еще материалы раздела «Україна»