<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  З в'язниці – на війну: в Україні мобілізують засуджених – хто піде на фронт  Туск розкрив, який контингент НАТО вже присутній в Україні  Ніжний торт-суфле "Пташине молоко". Фантастичний десерт зі смаком дитинства  Астрономи виявили рекордну планету, в понад чотири рази більшу за Землю  Україна зробила гарячий "подарунок" Путіну: пролетів понад 1300 км  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворогавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.03.2021 640

NK | Настя Каменських влаштувала танці у ванній на сцені гіпершоу «МАСКА»

У суботу на каналі «Україна» відгримів дев’ятий випуск масштабного шоу «МАСКА», у якому розкрили одразу дві маски. Виявилось, що в образі веселого Буряка весь час приховувався музикант Дмитро Каднай, а в костюмі аристократичного Ворона – таємничого гостя проєкту – крилась Злата Огнєвіч, що остаточно заплутало зіркових детективів. Адже вони були переконані, що співачка ховається в костюмі величного Сонця. Не менше вразив глядачів епатажний іноземець Сом, який виступив на сцені разом із NK | Настею Каменських.

605897aab042d_23.03.21

Раніше детективи вважали, що в образі Сома могли замаскуватись актор Жан-Клод Ван Дам, зірковий кулінар Ектор Хіменес-Браво, борець Жан Беленюк або телеведучий Андрій Бедняков. У новому випуску гіпершоу «МАСКА» учасник дав нові підказки про себе. Так, він заявив, що крім англійської, знає ще кілька мов, одна з яких починається на літеру т і закінчується на а. А також додав, що аби зрозуміти, хто він, необхідно переглянути всього 4 фільми – «Божевільний професор», «Лихоманка суботнього вечора», «Холодна війна» і «Гола правда». NK | Настя Каменських припустила, що це може бути актор Джерард Батлер, а DZIDZIO назвав ім’я кінорежисера Любомира Левицького.

На грандіозній сцені каналу «Україна» Сом виконав хіт «По кайфу» Олега Кензова, а в його постановці взяла участь NK | Настя Каменських. Попдіва веселилась під запальні ритми і танцювала прямо у ванній. Після такого яскравого номера Сом навіть зізнався, що любить Настю.

Особливо номер сподобався Андрієві Данилку, який сказав, що в нього склалося враження, ніби Сом і Настя його репетирували.

«А ми репетирували! Ми вдома репетирували», – заявила NK | Настя Каменських в ефірі каналу «Україна».

«З Сомом?» – здивувався Олег Винник.

«Ні. З Льошею. У ванній репетирували з Льошею», – відповіла співачка.

«Боже, то що будуть діти скоро?» – поцікавилась Оля Полякова.

NK | Настя Каменських лише розсміялась, нічого не відповівши колезі. Та глядачі припустили, що під маскою Сома може критись чоловік співачки Потап, а своєю відповіддю вона ледь не видала таємницю. Невже в образі Сома справді замаскувався Потап?

Оценка материала:

5.00 / 1
NK | Настя Каменських влаштувала танці у ванній на сцені гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.03.2021 640
Еще материалы раздела «Афіша»