<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.03.2021 4214

Винахідник придумав чудо-туфлі зі шпильками, що знімаються

Хітом у соцмережах став прилад, що перетворює шпильку на плоску підошву. Достатньо просто натиснути на спеціальну кнопку. Тепер дівчата у будь-який момент зможуть дати ногам відпочити від навантаження або перейти на біг без ризику для здоров'я, стверджує винахідник.

Механізм працює за допомогою пневматичного насоса – і це головний мінус. Хоча блогер називає дизайн апарату дуже зручним, важить пристрій чимало. Власникам такого взуття доведеться тягати на спині величезний балон зі стисненим повітрям.

Не дивлячись на всі недоліки пристрою, зацікавлені новинкою жінки хвалять винахідника, а також цікавляться у коментарях під відео, де б і собі таке купити: «Клас, зроблю собі подарунок», «Просто неймовірно», «Чувак, тобі потрібно вручити Нобелівську премію» , «Уявляю, як я буду танцювати з балоном на спині» – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Поки невідомо, чи планує автор винаходу робити його компактнішим.

Оценка материала:

3.00 / 2
Винахідник придумав чудо-туфлі зі шпильками, що знімаються 3.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.03.2021 4214
Еще материалы раздела «Суспільство»