НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.03.2021 682

Знаменитості розповіли «Зірковому шляху», як знайомили дітей зі своїми новими коханими

Павло Зібров, дружина Мухарського та Dj Nana у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіли, як знайшли спільну мову з дітьми своїх нових обранців.

Син ведучого Андрія Джеджули Даніель одразу познайомився з новою обраницею батька, проте сприйняв її прохолодно.

«У нас було таке, він був менший, не так все розумів. Міг вдарити. Я могла ще покричати. Це для мене було дико, щоб дитина підняла руку чи ще щось. Я і мамі телефонувала, і Андрію: шо робити мені? Було таке. А потім все нормально. Зараз він виріс, все розуміє», - говорить дружина Андрія Джеджули, Юлія.

Тепер Дені з Юлею справжні друзі. А ще жінка додає, що кумедна ситуація вийшла під час знайомства Андрія з її донькою Ангеліною від першого шлюбу, адже це трапилось на побаченні.

Та щоб діти прийняли одразу, психолог Світлана Арефнія радить обов’язкового готувати їх до знайомства і починати розмову з таких слів:

«Скажіть так: я хочу поділитись з тобою тим, що я дійсно щаслива, тому що у мене є кохана людина, я відчуваю себе наповненою, впевненою у собі, підтриманою, і для мене це дуже важливо. Якщо ваша дитина почує вас, вона вас підтримає», - радить психолог на каналі «Україна».

Dj Nana згадує знайомство з донькою свого коханого Руслана Квінти – Лізою, якій тоді було 16 років.

«Ми з нею почали спілкуватися практично з самого початку. Коли Руслан жив на знімній старій квартирі, вона з ним жила. І ми з нею познайомилися. Вона дуже скромна, сором'язлива. Якщо Руслан скромняшка, то Ліза в мільйон разів ще скромніше. Вона настільки сором'язлива, що навіть очі не підніме на тебе. Ось так вона не хотіла порушити мій простір, я навіть не знаю, чому. Я потім із нею говорила, вона каже: «Мені було незручно, я ж бачила тебе по телевізору, а тут ти у нас вдома». Я думаю - Боже мій. У мене так з нею склалися відносини, що вона – моя наче молодша сестра», - сказала Dj Nana.

Зараз Ліза навчається у Будапешті, приїжджає на літні канікули і може навіть обговорити якісь дівочі питання з Наною.

«Вона мене питає поради, просить порекомендувати літературу, цікавиться, які фільми. Я з нею весь час ходжу на шопінг», - ділиться Нана.

Дружина шоумена Антіна Мухарського Єлизавета теж із легкістю знайшла спільну мову з донькам чоловіка від першого шлюбу Софією та Іванкою.

«Зі старшими – так, і дуже добре. Вони гостюють у нас і в цьому домі, і приїздять в гості в Туреччину разом з їхньою мамою. Ми спілкуємося сім’ями з першою дружиною Антіна. Дуже гідною, цікавою жінкою. З молодшими – ні, не знайома», - говорить у програмі «Зірковий шлях» Єлизавета Бєльська.

Співак Павло Зібров каже, що знайомство з сином Марини від першого шлюбу було не дуже легким.

«Я став наче дядя, що приходить в дім. Ми з Мариною почали зустрічатися, але потім я проводжаю її додому, заходжу в квартиру, залишаюся. Він дивиться, йому 12 років. Ревність була присутня, це відчувалось», - поділився Павло Зібров на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Знаменитості розповіли «Зірковому шляху», як знайомили дітей зі своїми новими коханими 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.03.2021 682
Еще материалы раздела «Суспільство»