<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloombergвсі новини дня
Бізнес
Економіка
25.03.2021 536

ФОПам в "червоних зонах" карантину заплатять по 8000 гривень: що запропонував Зеленський

Фізособам-підприємцям (ФОП) і працівникам підприємств, які постраждають від карантину в" червоних зонах", держава виплатить по 8000 гривень. Грошові компенсації малому бізнесу повернуть за дорученням президента.

Володимир Зеленський вже вніс відповідний законопроєкт № 5300 на розгляд парламенту. Документ визначено як невідкладний – зазначили в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

У законопроєкті зазначено, що:

Розмір виплат становитиме 8000 гривень за рахунок держбюджету.

За рахунок місцевих бюджетів можуть виплачуватися додаткові суми. Їх встановлять безпосередньо на місцях.

Одержувачі мають перебувати на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Місцем реєстрації одержувачів має бути регіон України, який віднесений до "червоної зони" карантину.

"Держава готова виплатити ФОПам і працівникам підприємств, які постраждають в результаті введених карантинних обмежень в червоних зонах, по 8000 гривень. Так само, як це було взимку", – також заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Кабінету міністрів 24 березня.

Оценка материала:

5.00 / 1
ФОПам в "червоних зонах" карантину заплатять по 8000 гривень: що запропонував Зеленський 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
25.03.2021 536
Еще материалы раздела «Економіка»