<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.03.2021 1054

Даша Квіткова розповіла «Зірковому шляху», як довго намагалася завагітніти

Блогер Даша Квіткова в програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, про те, чи вдалося їй відразу завагітніти.

kvitkova_1300x820_25.03.21

За історією кохання Даші Квіткова та Микити Добриніна стежила вся країна. Тому їхнє весілля без перебільшень стало однією із найгучніших подій 2020 року. А далі всі чекали поповнення у їхній сім'ї. Обговорювали це питання і самі закохані.

«Нам хотілося, щоб це було в шлюбі. Тому, як тільки ми виїхали у весільну подорож, ми поговорили, Микита сказав, що він готовий, і ми власне почали плідну роботу. Ми з Микитою дуже хотіли дитину. Я не відходила від аптеки біля будинку, купувала тести по 20 штук. І у нас не виходило якийсь час. Це, напевно, був момент, коли нам настільки сильно цього хотілося, що аж трусилися руки. Ми не могли лягти спати, якщо я не зроблю тест, і він не покаже хоч щось. А потім у певний момент я розмовляла з мамою, вона каже: «Я бачу, що дитина тебе вже обрала, але тобі потрібно відпустити цю ситуацію», - згадує Квіткова на каналі «Україна».

Тоді Даша вирішила поїхати з друзями відпочити до Львова, де їй наснилося, як вона в черговий раз робить 2 тести, і розповідає своїй подрузі, що вони показали бажану вагітність.

«Ми повернулися до Києва, я розповіла сон Микиті, але ми якось не звернули на це увагу, тому що я тест зробила, він виявився негативний. Ми поїхали до Чернівців, і там мені стало погано, я подумала, що чимось отруїлася», - поділилася Даша Квіткова в програмі «Зірковий шлях».

Пара зробила кілька тестів на вагітність і побачила довгоочікувані дві смужки. А коли Даша пішла здавати аналізи, то виявилося, що вже місяць як вагітна, про що відразу розповіла чоловікові.

«По-перше, він плакав від щастя, від того, що це дійсно відбулося. Тому що кожен раз, коли тест показував негативний, ми обидва прям засмучувалися. А по-друге, чоловік зараз відноситься, напевно, до нас обох вже як до чогось найпрекраснішого. Якщо щось зі мною трапиться, він напевно цього не переживе», - каже Даша на каналі «Україна».

З 6-го тижня у Даші почався страшний токсикоз.

«Мене нудило 24 години на 7. Мені не допомагала жодна таблетка, яку прописував лікар. Так сталося, що ми під час мого токсикозу захворіли короною і у мене піднялася ще температура, головний біль. Я не могла ні їсти, ні пити, а треба було. Все дійшло до того, що мені викликали швидку, яка через вену насичувала мене водичкою, щоб мені хоч трохи стало легше», - розповіла Квіткова.

Подружжя прийняли рішення тримати в таємниці новину про швидке поповнення, а також із дозволу лікаря полетіли на Мальдіви майже на 4-му місяці вагітності. Але, коли пара вже адаптувалася до мальдівського клімату, приховати округлий животик від підписників було неможливо. До речі, підписники Квіткової, яких у неї майже 2 мільйони, пишуть їй постійно.

«У мене хейт кожного дня. Пишуть різні листи про те, хто я і що мені потрібно робити. Я на це особливо не звертаю уваги. Раніше мене це прям до сліз ображало. Я навіть працювала якийсь час із психологом. Напевно, близько півроку мені було необхідно, щоб навчитися менше звертати уваги на це і не ображатися. Я не ідеальна, я жива, у мене є недоліки, десь я люблю їсти булки з ковбасою, десь я люблю використовувати нецензурну лексику. Я звичайна людина зі своїми помилками. Всі розповідають мені, як я повинна харчуватися, як повинна виховати свого сина, який ще не народився», - розповіла Даша Квіткова.

Про те, що Даша і Микита чекають сина, стало відомо після гучної гендер-паті. Дівчина додає, що вони вже вибрали 3 імені для малюка.

«Ми хочемо подивитися в очі дитинці і побачити, хто це. Яке з 3 імен підійде йому», - поділилася блогер.

Зараз Квіткова на 5-му місяці вагітності. Вона мріє, щоб до пологів вони встигли переїхати в будинок, який придбали в 2020 році. А ще не відчуває страху перед пологами і з нетерпінням чекає зустрічі з малюком.

«У мене таке відчуття, ніби я ніколи не відчувала себе настільки щасливою», - ділиться Даша.

Оценка материала:

5.00 / 1
Даша Квіткова розповіла «Зірковому шляху», як довго намагалася завагітніти 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.03.2021 1054
Еще материалы раздела «Суспільство»