<
НОВИНИ ДНЯ: Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкенвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.03.2021 627

Григорій Герман поділився спрощеним і бюджетним варіантом легендарної котлети по-київськи

На вигляд – курячі ніжки, насправді ж – і курятина, і гарнір водночас. У рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман поділився цікавим рецептом під назвою «Фальшиві курячі ніжки».

«Однією з найпопулярніших українських страв у всьому світі вважається котлета по-київськи. Але у приготуванні ця страва досить складна, і щоб зробити її ідеальною, треба знати кілька важливих таємниць. Сьогодні ж я розповім, як приготувати дуже схожу страву, тільки набагато простішу – ідеальної форми, на кісточці, але зі своїм сюрпризом всередині», – розповів Григорій Герман у програмі «Ранок з Україною».

Для приготування курячих ніжок за рецептом ведучого каналу «Україна» знадобляться:

Гомілки курячі – 4 шт.

Олія – 3 ст.л.

Вода – 250 мл

Часник – 2 зуб.

Розмарин – 2 гіл.

Картопля – 3 шт.

Моцарела – 200 г

Борошно – 2 ст.л.

Яйце – 2 шт.

Сухарі панірувальні – 100 г

Паприка мелена, гірчиця мелена, сіль і перець

Картоплю помити і відправити у духовку запікатись. Тим часом можна приготувати гомілки. Поставити пательню на вогонь і додати трохи олії. Обережно зняти шкіру з гомілок. Відправити гомілки на розігріту пательню та додати один зубчик часника і гілочку розмарину. Коли гомілки набули золотавого кольору, обережно влити склянку води і накрити пательню кришкою. Тушкувати курку майже до готовності – протягом 30-40 хвилин. Обібрати м’ясо, проте кісточки викидати не варто. Подрібнити м’ясо та пересипати в окрему миску. Готову картоплю дістати з духовки, очистити від шкірочок і натерти. Змішати м’ясо з картоплею. Подрібнити зелень і закинути в начинку, посолити і поперчити. Натерти сир і теж додати до начинки. Ретельно перемішати.

Для паніровки борошно змішати з паприкою і висипати суміш в одну миску. В іншій збити два яйця. А в третю миску відправити панірувальні сухарі та суху гірчицю.

З фаршу сформувати котлету, в середину якої вкласти кісточку. Занурити у борошно, яйця, а потім у панірувальні сухарі. Смажити у фритюрі до готовності.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман поділився спрощеним і бюджетним варіантом легендарної котлети по-київськи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.03.2021 627
Еще материалы раздела «Суспільство»