<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
27.03.2021 593

Україну визнали найкращою країною для ІТ-аутсорсингу

Британська організація Global Sourcing Association визнала Україну найкращою країною світу для ІТ-аутсорсингу.

Таку інформацію у Фейсбуку оприлюднило посольство України у Великій Британії.

«Global Sourcing Association оголосила Україну переможцем у щорічній номінації Delivery Destination of the Year! Це чергове визнання українського ІТ-сектора, зміцнення нашого глобального бренду та серйозний аргумент для українських компаній під час контактів із потенційними британськими та іншими іноземними замовниками», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що саме посольство мало честь представити здобутки вітчизняної ІТ-індустрії перед професійним журі: «Для посольства це стало великою відповідальністю, адже заявка України та онлайн-виступ перед журі оцінювались представниками індустрії, баєрами та постачальниками аутсорсингових послуг, а також юридичними та консалтинговими компаніями, які працюють у галузі».

У дипмісії наголосили, що «перемога у єдиній глобальній номінації - свідчення успіху галузі, яка стала справжнім драйвером української економіки у 2020 році».

«Також наші вітання компанії Ciklum International з перемогою у номінації Retail Project of the Year за розробку B2B маркетплейсу для Metro, а також іншим фіналістам - компаніям N_іX та ELEKS, які потрапили у шортлист», - вказали у посольстві. І додали, що експорт IT-послуг з України до Великої Британії у 2020 році зріс на 50%, сягнувши $350 млн.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну визнали найкращою країною для ІТ-аутсорсингу 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
27.03.2021 593
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»