<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
01.06.2010 17:31 13232

Новий вимір у світі кольору та дизайну

Серед безлічі цікавих новинок компанія ASUS представляє свої перші 3D-монітори.

 

Компанія ASUS представляє нові РК-монітори, призначені для користувачів різноманітних категорій. Це нові моделі Designo зі світлодіодним підсвічуванням, моделі з підтримкою стереозображення VG236 і PG276, а також професійний монітор PA246Q. Всі ці продукти будуть показані на виставці Computex 2010, яка пройде незабаром.

Завжди ідеальне зображення
Монітори зі світлодіодним підсвічуванням серій Designo MS і LS вже встигли здобути широке визнання фахівців, про що свідчать нагороди конкурсів Good Design (Японія) і iF (Китай).
У цих моніторах поєднуються чудовий зовнішній вигляд, система світлодіодного підсвічування без використання ртуті, підтримка роздільної здатності Full HD і ціла низка технологій, спрямованих на отримання чіткого, реалістичного зображення. Зокрема, технологія ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) підвищує контрастність до рівня 10.000.000:1, а ASUS Splendid™ Video Intelligence дозволяє вибрати один з п'яти попередньо встановлених режимів, кожен з яких оптимізовано під певні програми (ігри, фільми, робота з текстом і т.д.). Низький час відгуку (всього 2 мс при перемиканнях між півтонами) також робить ці монітори відмінним вибором для динамічних комп'ютерних ігор.

Яскрава зовнішність
Серія Designo ML являє собою поєднання ексклюзивного дизайну і екологічних технологій, сучасного стилю та енергоефективності.
Завдяки системі світлодіодного підсвічування, в якій не використовується ртуть, серія моніторів ML не тільки забезпечує високу якість зображення, але і заощаджує електроенергію. У спеціальному режимі Eco енергоспоживання монітора додатково знижується на 55% у порівнянні зі звичайними РК-моніторами*.
Підставка у формі півмісяця дозволяє легко змінювати кут нахилу екрану, розташовуючи його максимально комфортно для очей, а технологія ASUS Smart View Technology забезпечує відсутність спотворень кольору при погляді на екран під кутом.
Володіючи контрастністю на рівні 10.000.000:1 (з використанням технології ASUS Smart Contrast Ratio), часом відгуку 2 мс (при перемиканнях між півтонами) і роздільною здатністю Full HD, серія ML є новим етапом у розвитку ультратонких моніторів сімейства Designo.

Пориньте в тривимірний віртуальний світ
Відкрийте для себе тривимірний світ комп'ютерних ігор і фільмів у форматі Full HD 1080p з моніторами ASUS: 23-дюймовим VG236 і 27-дюймовим PG276.
Підтримуючи технологію стереоскопічного зображення з використанням окулярів з активними стулками, ці моделі забезпечують повністю тривимірне зображення – як і в реальному світі. На даний момент технологія NVIDIA ® 3D Vision ™ працює більш ніж із чотирмастами популярними комп'ютерними іграми**.
Як і належить стереоскопічним моніторам, ці моделі характеризуються подвоєною частотою оновлення (120 Гц) і низьким часом відгуку (2 мс при перемиканнях між півтонами). Крім того, в них реалізована технологія антивідблиску Color Shine, а їх максимальна яскравість становить 400 кд/м2. Будь-яку з цих моделей можна підключити до різних джерел відеосигналу за допомогою інтерфейсів Dual-link DVI (для отримання стереоскопічного зображення), YPbPr та HDMI.
Важливою деталлю є той факт, що підставка цих моделей забезпечує зручну зміну висоти і нахилу екрану для максимального комфорту користувача.

Професійна робота з кольором
Модель ASUS PA246Q призначена для дизайнерів, фотографів і інших професіоналів, що працюють із зображеннями, тому цей монітор налаштований на максимально точну передачу кольору і підтримує колірний простір Adobe RGB.
Встановлена в PA246Q матриця типу P-IPS забезпечує широкі кути огляду і, отже, відсутність спотворень кольору при погляді на монітор під кутом. Для підключення до різних пристроїв монітор PA246Q має широкий набір інтерфейсів.
Ще одним корисним доповненням у лінійці продуктів ASUS є світлодіодний проектор. Це компактний та легкий пристрій швидко включається і тому завжди готовий до роботи. Проектор сумісний з усіма ноутбуками ASUS, що робить його ідеальним рішенням для бізнесменів.
* Залежить від використання.
** Повний список див. на http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_3D_Games.html

ASUS на виставці Computex 2010
Щоб дізнатися більше про продукти і технології ASUS, відвідайте нас на виставці Computex 2010 (павільйони TF1B і TF1I, конференц-центр Taipei International Convention Center з 1 по 5 червня).

 

Про компанію ASUS
Компанія ASUS, лідер нової цифрової ери, пропонує широку лінійку продуктів, що включає ноутбуки, нетбуки, материнські плати, відеокарти, монітори, настільні ПК, сервери, бездротові рішення, мобільні телефони та мережеве обладнання. Всі продукти ASUS відрізняє висока якість і інноваційність, вони чудово підходять для сучасного будинку і офісу. У 2009 році ASUS отримала 3268 нагород і здобула загальне визнання в якості творця революційного Eee PC™. У 2009 році оборот компанії, що нараховує більше 10 тисяч співробітників і висококласних розробників по всьому світу, склав 7,5 мільярда доларів США. ASUS вже 12 років поспіль входить до списку найбільш успішних IT-компаній InfoTech 100, що публікується щотижневиком Business Week.

Оценка материала:

3.20 / 5
Новий вимір у світі кольору та дизайну 3.20 5 5
Прес-релізи / IT та зв'язок
01.06.2010 17:31 13232
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»