<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
29.03.2021 453

Війна на Донбасі: 10 обстрілів, без втрат

Упродовж минулої доби, 28 березня, в районі операції Об’єднаних сил зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню, із яких 8 обстрілів українських позицій, 1 дистанційне мінування та 1 обстріл населеного пункту.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, неподалік населених пунктів Талаківка та Водяне, що на Приазов’ї, противник відкривав вогонь по українських бійцях із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Біля Причепилівки ворог застосував ручний протитанковий гранатомет. Поблизу селищ Південне та Широкине противник обстрілював позиції українських захисників з мінометів калібру 82 мм.

У напрямку населеного пункту Луганське ворогом було здійснено дистанційне мінування позицій українських військових із ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Також із мінометів 120-мм окупантами був обстріляний населений пункт Водяне, що на Приазов’ї.

Бойових втрат серед українських захисників та цивільного населення немає.

Станом на 7 годину ранку 29 березня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Так, неподалік Світлодарська російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Втрат серед бійців Збройних сил України немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 10 обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
29.03.2021 453
Еще материалы раздела «Україна»