<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.03.2021 498

Екшн-сцени і зйомки в крижаній воді: на каналі «Україна» прем'єра фільму «Помилки молодості»

У понеділок, 29 березня, о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Помилки молодості» виробництва кінокомпанії «Київтелефільм». Головні героїні історії – найкращі подруги Ніна й Ірина, які виросли в дитбудинку. Але їхню дружбу руйнує кохання до одного чоловіка.

Андрій, в якого була закохана Ірина, зрадив їй з Ніною. Не тямлячи себе від люті й образи, Ірина порушила закон і була засуджена. І навіть у в'язниці не змогла пробачити ні подрузі, ні коханому. До цього часу вона вже була вагітна, але повідомити про це Ніні не встигла.

Подруги розійшлися, не думаючи, що через багато років доля зведе їх знову. Андрій зник, як у лету канув. Ірина відмовилась від доньки, яку народила на зоні, і так вийшло, що Ніна удочерила дівчинку, не знаючи, хто її мати. Та часом помилки молодості змушують переглянути все твоє життя.

За словами режисера картини Сергія Щербина, у фільмі буде чимало екш і складних трюкових сцен, оскільки одна з героїнь захоплюється байками. Для цих зйомок кіношники задіяли професійних каскадерів.

«Я раніше знімав багато трюків, але на цих зйомках вперше відтворювали дуже складну сцену. За сюжетом, герой і героїня їдуть на мотоциклі, і коли вона, посварившись з батьком, просить свого хлопця додати швидкості, вони падають і починають ковзати. У момент падіння він хапає її за руку і на ходу підтягує до себе, таким чином захищаючи свою дівчину», – розповідає Сергій Щербин.

У ще одній непростій сцені довелося взяти участь акторові Ігорю Рубашкіну. За задумом, його герой йде набережною, помічає дівчину, яка тоне, і мчить їй на допомогу.

«Але складність полягала в тому, що ми знімали в кінці грудня. Можете собі уявити, як холодно лізти у воду, – каже режисер-постановник. – Для зйомок загальних планів ми залучили каскадерів – вони хоч і були в гідрокостюмах, але все одно більше 2-3 хвилин провести в крижаній воді складно. А на крупних планах знімався сам артист Ігор Рубашкін. Треба відзначити мужність хлопців! Звичайно, ми розгорнули намети з обігрівом, але все одно зйомки видалися непростими».

Також у фільмі глядачі побачать акторів Анну Міклош, Олексія Зубкова, Єву Серебреннікову, Варвару Лаптєву, Романа Васильєва, Олександра Пашкова, Ірину Кудашову, Станіслава Щокіна, Анну Розстальну й інших.

Оператор-постановник – Артем Козирєв. Продюсер – Валентин Опалєв. Виробництвом серіалу займалась кінокомпанія «Київтелефільм». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Екшн-сцени і зйомки в крижаній воді: на каналі «Україна» прем'єра фільму «Помилки молодості» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.03.2021 498
Еще материалы раздела «Афіша»