<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.03.2021 653

Даша Квіткова розповіла «Зірковому шляху», який подарунок чекає від чоловіка до народження сина

Блогер Даша Квіткова у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла про розкішний сюрприз від чоловіка.

Даша Квіткова зараз перебуває на 5 місяці вагітності, і відзначає надзвичайну турботу, якою оточив її чоловік.

За словами Даші, їхній син буде справжнім богатирем, адже вже зараз її організм постійно вимагає їжі.

«Микита виконує всі забаганки. Намагаюся не дуже вередувати. Тому що я розумію, що мені ще з чоловіком жити все життя, вагітність закінчиться, він відіграється», - каже Квіткова на каналі «Україна».

Дівчина зізнається, що хоч на перший погляд вони ідеальна пара, все ж без сварок не обходиться.

«У Микити такий вибуховий характер, він набагато жорсткіше, ніж я. І коли ми сваримося, він грубуватий навіть. І він, щоб ще гірше не зробити, буває просто так психує і йде кудись», - розповіла Даша у програмі «Зірковий шлях».

Але йде ненадовго і відразу пише дружині смс із вибаченнями. Даша розповіла, який подарунок від Микити отримає до народження сина.

«Він зробив мені подарунок вже. І ми його чекаємо. Микита подарував мені машину. Вона готується спеціально на замовлення, тому що я хотіла бежевий салон, підігрів керма і всякі штучки. Десь в квітні чекаємо», - розповіла Квіткова на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Даша Квіткова розповіла «Зірковому шляху», який подарунок чекає від чоловіка до народження сина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.03.2021 653
Еще материалы раздела «Суспільство»