<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україноювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.12.2021 449

Ексклюзив «Зiркового шляху»: MONATIK зізнався, де мріє зустріти старість

Мультиартист MONATIK розповів у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», про імпровізовані побачення із дружиною.

Ведучий каналу «Україна» Даніель Салем розпитав MONATIK на передодні туру у США, чи планує він емігрувати.

«Оселитися за кордоном – поки що точно в планах немає. Але десь в старості жити біля океану я дуже мріяв. Це наша з дружиною заповітна мрія на потім. Що стосується світового визнання – ну це як доля дасть», - поділився на каналі «Україна» MONATIK.

У тур співак їде разом з родиною: синами та дружиною. Артист запевняє, не дивлячись на напружений графік, у них із дружиною завжди є час на побачення.

«У нас достатньо часу насолоджуватися одне одним. Тим більше так як ми зараз подорожуємо разом. Були моменти, коли ми сумували одне за одним, а зараз ми насолоджуємося одне одним. І це круто. Тому що малі були зовсім малі, а мені потрібно було їздити. Але найдовший час, на якийсь ми розставались, це рівно на 7 днів, не більше. Зараз час є. І побачення в нас такі імпровізовані. Наприклад, ми в Монтенегро або в Мілані по роботі. І це круто, що музика, яку створюєш, відкриває тобі кордони і можеш бачитись зі своєю дружиною на побачення у Мілані або ще десь. Ми це називаєм воркінг тревел», - говорить MONATIK.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: MONATIK зізнався, де мріє зустріти старість 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.12.2021 449
Еще материалы раздела «Суспільство»