<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
Бізнес
Економіка
29.03.2021 484

Укрпошті пообіцяли збільшити тариф за доставку пенсій

Укрпошті підвищать тариф на доставку пенсій. До 31 березня будуть підписані відповідні договори.

Про це міністр соціальної політики Марина Лазебна розповіла в інтерв'ю РБК-Україна, яке було опубліковано в понеділок, 29 березня.

"Між Пенсійним фондом і Укрпоштою завершуються переговори, і 31 березня будуть підписані договори... Зараз просто в черговий раз Укрпошта поставила ультиматум, що припинить доставку пенсій для 3,5 мільйона людей. Але тільки через ультиматуми вирішувати це питання не можна", - зазначила голова Мінсоцполітики.

Вона запевнила, що Укрпошта з Пенсійним фондом продовжать свої договірні відносини.

"Ми своєю чергою, Мінсоцполітики та Мінінфраструктури, підвищимо їм тарифи. Але максимальну кількість пенсіонерів переведемо на обслуговування в банківські установи. По Києву 35% пенсіонерів, які отримують пенсію через Укрпошту, просто ходять у поштові відділення. Які тут витрати Укрпошти?" - підкреслила міністр.

Вона також розповіла, що в Кабміні думають з приводу конкурсу для організації, яка зможе зайнятися доставкою пенсій.

"Для інших подумаємо, як можна зробити конкурс, вибрати організацію, яка здійснюватиме виплату і доставку пенсій", - розповіла Лазебна, додавши, що наразі це все ж робитиме Укрпошта.

Оценка материала:

5.00 / 1
Укрпошті пообіцяли збільшити тариф за доставку пенсій 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
29.03.2021 484
Еще материалы раздела «Економіка»