<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.03.2021 1270

Анна Панова відсвяткувала перший День народження доньки

Відома ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова відсвяткувала День народження донечки Мілани, якій 28 березня виповнився рік. Телезірка поділилася спогадами про пологи і розповіла про перші успіхи малечі.

5efb73fdd2a51_30.03.21

Рік тому Анна Панова вперше стала мамою, народивши доньку Мілану. У пості в Instagram ведуча зізналася, що тоді, перед пологами, мала певні острахи, зокрема, через те, що в Україні оголосили карантин.

«Тоді як раз оголосили локдаун по всьому світу, і в Україні теж. І ми банально не встигли купити дитячі дрібнички, відкладаючи шопінг на «після пологів»… - розповіла Анна Панова фоловерам. - Моторошно було на душі, зізнаюся вам. Був страх перед невідомістю, стократно помножений пандемією. І було страшно, що заборонять партнерські пологи».

На щастя, дівчинка з’явилась на світ до піку епідемії в країні. А Анна вдячна чоловікові Олександру, який був присутнім під час пологів, за підтримку та постійну допомогу.

Зараз молоді батьки тішаться першими досягненнями доньки. Сама ж ведуча відзначає непосидливий характер Мілани, і спраглість до нових відкриттів.

«Мілані рік! Моя рішуча, допитлива, непосидюча дівчинка. Єгоза, одним словом. Якщо вона... не перемикає мелодії на музичній іграшці, не кидає м'ячик і не катає машинку, якщо вона не несе тобі картки Домана, мовляв, «почитай», НЕ носиться кімнатами з піжамою в руці, НЕ залазить/злазить з дивана, не вмикає/вимикає світло, ... то, скоріше за все, вона просто спить», - написала Анна.

В умовах карантину Анна Панова з чоловіком відмовились від пишного святкування першого ювілею доньки, і відзначили його вдома в сімейному колі. Попри це атмосфера свята видалась дуже затишною та магічною.

Оценка материала:

5.00 / 1
Анна Панова відсвяткувала перший День народження доньки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.03.2021 1270
Еще материалы раздела «Суспільство»