<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.04.2021 653

Телеведуча Марина Кухар підтримала флешмоб #у_мене_дворняжка

Ведуча ранкових випусків новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Марина Кухар долучилась у соцмережах до флешмобу на підтримку безпородних тварин.

«Флешмоб запустили #у_мене_дворняжка. Хороший такий, правильний. Ми з Кейсі-бо підтримуємо. Бо різниці жодної – а життя врятоване. Скільки їх, таких пар оченят, чекають на своїх людей у притулках! Якщо вас уже дочекалися, приєднуйтеся! Діліться своїми фото! Хештег #у_мене_дворняжка, #у_меня_дворняжка. Котиків теж треба постити», – написала ведуча на своїй фейсбук-сторінці.

У Марини Кухар вже майже два роки мешкає пес Кейсі, якого вона з донькою зустріли в парку ще малим цуценям. Ведуча пригадує, як донька витягла його з-під лавки зі словами: «Ти тільки глянь йому в очі». Тож, рішення прихистити цуценя прийшло миттєво, хоча й було цілком виваженим. Кейсі одразу став справжнім другом для родини телеведучої. Марина Кухар з власного досвіду знає, що домашній улюбленець обов’язково зробить кожного щасливішим, а врятувати тварину, не зважаючи на породу – ще й плюс до карми.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеведуча Марина Кухар підтримала флешмоб #у_мене_дворняжка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.04.2021 653
Еще материалы раздела «Суспільство»