<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
04.04.2021 689

Більшість київських офісів порушують правила карантину, - Держпродспоживслужба

Голова Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан попередив столичних роботодавців про штрафи за порушення карантинних обмежень в офісах, більшість з яких продовжили працювати в повному обсязі попри карантин.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна 24", пише interfax.com.ua.

"На жаль, 85% колективів працювали в повному обсязі, в приміщеннях не дотримуються дистанції, режиму носіння масок. Тому ми будемо штрафувати таких роботодавців мінімум на 34 тис. грн", - сказав він.

За його словами, минулого тижня в Києві перевірили роботу організацій, як державних, так і приватних. Виявилося, що в більшості офісів карантин порушують.

Рубан зазначив, що в разі виявлення порушень на місце направлятимуть правоохоронців.

Оценка материала:

5.00 / 1
Більшість київських офісів порушують правила карантину, - Держпродспоживслужба 5.00 5 1
Політика / Україна
04.04.2021 689
Еще материалы раздела «Україна»