<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  Традиції та прикмети на Великдень 2024: що можна і не можна робитивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.04.2021 456

Костянтин Войтенко розповів «Зiрковому шляху», чому не носить обручку

Актор Костянтин Войтенко в програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповів через що може сперечатися із дружиною.

Зі своєю майбутньою дружиною актор познайомився на пробах на одному з талант-шоу.

«Ми просто дружили. І після шоу півтора року ми взагалі не спілкувалися, потім відновили спілкування, почали зустрічатися. І з тих пір не розлий вода», - розповів на каналі «Україна» Войтенко.

Але розбіжності в сім'ї все ж бувають.

«Ми дуже сильно сварилися. Коли в родині з'являється дитина, це, звичайно, випробування, - зізнається актор у програмі «Зірковий шлях» і додає, що думок про розставання все ж не було, - фрази тільки кидалися: «Все, розлучення». Думки такі, коли і у мене, і у дружини якісь побутові справи, але не претензії - ти мене зрадила, ти мене зрадив. Взагалі такого немає».

На питання журналіста, чи можна пробачити зраду, актор відповідає ствердно.

«Думаю так. І що таке зрада? Для кожної сім'ї різне. Флірт для когось це вже зрада. Для когось поцілунок це зрада. А я цілуюся у кадрі», - зауважив актор.

Костянтин не приховує, чому ходить без обручки.

«Я почав знімати обручку на зйомках, потім звик», - розповів Войтенко.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Костянтин Войтенко розповів «Зiрковому шляху», чому не носить обручку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.04.2021 456
Еще материалы раздела «Афіша»