<
НОВИНИ ДНЯ: Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних сил  Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцям  Великдень-2024. Які будуть обмеження і чи скасують комендантську годину  Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерго  Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіли  Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.04.2021 705

Оля Полякова розсекретила особу веселого Мохіто в гіпершоу «МАСКА»

Півфінал грандіозного шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна» у самому розпалі, та детективи вже встигли відгадати таємничого гостя. Лише за одним виступом і одною серією підказок Олі Поляковій вдалося впізнати, хто ховався під маскою п’янкого Мохіто.

В ефірі найпопулярнішого в Україні та цілому світі шоу веселий учасник розповів, що живе на дві країни, однак жодна з них не є його батьківщиною. «Ще донедавна я працював за освітою і навчав студентів кулінарної справи. А тепер я відкриваю нові горизонти для себе і трохи нервую, адже співатиму у найпрестижнішому шоу країни «МАСКА»!

Ці підказки одразу ж наштовхнули NK | Настю Каменських на версію, що в цьому образі ховається телекулінар Ектор Хіменес-Браво. Її підтримав DZIDZIO.

Під запальний виступ Мохіто зіркові детективи веселились, відривались і танцювали паровозиком – не всидів навіть Андрій Данилко. Після виконання учасником пісні «Я і Сара» NK | Настя Каменських засумнівалась у своїй версії, адже коли герой співав, зовсім не було чути характерного для Ектора акценту. А ось Оля Полякова переконана: це ведучий головного ток-шоу країни «Говорить Україна» на каналі «Україна» Олексій Суханов.

«Дивлюся на зріст нашого Мохіто і думаю, що там Льоша Суханов! Він готує у себе в Інстаграм. І я його 100 разів бачила в ресторанах. Коли він говорить, я чую цю неповторну українську вимову. Тому що на свій сором я, українка, не знаю так українською мови, як вивчив її росіянин за народженням Олексій Суханов», – зазначила Оля Полякова.

Королева ночі поцікавилась в учасника, чи веде він популярний проєкт «Говорить Україна», однак Мохіто відповіло, що зараз такі часи, коли вся Україна говорить. Врешті під цією маскою справді ховався улюблений ведучий мільйонів українців Олексій Суханов, якого глядачі каналу «Україна» звикли бачити досить серйозним. А в гіпершоу «МАСКА» він постав в абсолютно незвичному для себе образі.

«Подивіться на мене – у 46 років я вперше так одягнувся. Костюм справді вкрай важкий, я весь спітнів. Але найскладніше було попасти в ноти. Я багато репетирував і вкотре переконався, що вокал – це дуже важка праця. Спасибі нашим глядачам, бо без вас ми аніхто, – сказав Олексій Суханов і зізнався, чи не засмутився, що його так швидко відгадали. – З одного боку, якщо тебе одразу впізнають, значить у тебе вже сформований образ, і це добре. З іншого – все таки хотілось, аби детективи трохи поміркували і потомилися, наче пиріжки у пічці (усміхається)».

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 20.03.21 становила 25,19%, рейтинг - 9,16%, частка в момент зняття маски - 36,48%**.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Оля Полякова розсекретила особу веселого Мохіто в гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.04.2021 705
Еще материалы раздела «Афіша»