<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
06.04.2021 892

У ЗСУ розповіли про нові втрати в лавах бойовиків

У понеділок, 5 квітня, російсько-окупаційні сили на Донбасі зазнали втрат в особовому складі. Українська розвідка зафіксувала загибель проросійського бойовика в районі окупованої Горлівки.

Про це повідомило оперативно-тактичне угрупування "Північ" на сторінці у Facebook.

За даними розвідки, бойовик грубо порушив заходи безпеки та отримав смертельне кульове поранення в голову. Окупант загинув внаслідок необережного поводження зі зброєю.

В угрупуванні наголосили, що українські військові продовжують дотримуватись режиму припинення вогню та стримувати окупаційні сили.

Нагадаємо, до цього українська розвідка зафіксувала втрати проросійських бойовиків поблизу окупованих Сокільників в Луганській області. Окупанти підірвалися на своїй же міні ПОМ-2.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ЗСУ розповіли про нові втрати в лавах бойовиків 5.00 5 1
Політика / Україна
06.04.2021 892
Еще материалы раздела «Україна»