<
НОВИНИ ДНЯ: Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Українівсі новини дня
07.04.2021 650

Україна і Туреччина розширяють авіасполучення

Рейсів до Туреччини побільшає – Київ та Анкара домовились розширити авіасполучення. Авіарегулятори країн обмінялися відповідними листами. Домовленості дадуть змогу перевізникам зокрема відкрити рейси з аеропорту Газіпаша популярного серед українців курортного міста Аланья.

Тож тепер дістатися моря можна буде швидше, без тригодинного трансферу з аеропорту Анталії. Літати зможуть не лише зі столиці, а й ще з десятка українських міст. Удвічі зросте і кількість польотів до Бодрума на Егейському узбережжі. Також, в угоду формально внесли Донецьк, Сімферополь та Севастополь, утім, звісно, рейсів у ці міста не буде – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна і Туреччина розширяють авіасполучення 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
07.04.2021 650
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»