<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.04.2021 804

Донька Горової розповіла «Зiрковому шляху», чому пішла з сімейного бізнесу

Донька бізнесвумен Ірини Горової Наталя у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, як їй працювалося на власну маму.

Ірина Горова народила Наталю у 19 років від відомого на той час музиканта ЮГО. Коли Наталка була маленька, її батьки розлучилися. А згодом мама вийшла заміж за друга вже колишнього чоловіка – Потапа та народила йому сина Андрія. Наталя дуже зраділа появі братика. Але після 15 років спільного життя Ірина Горова розлучилася з Потапом. У Наталі з мамою дружні стосунки. Для дівчини матуся - еталон краси та розуму. Вона, як і мама, навчалася на економіста. І паралельно розпочала свою кар’єру з «MOZGI bar», де понад рік була офіціанткою.

«Спочатку я пам’ятаю колектив мене дуже так би мовити погано сприйняв, оскільки вони всі між собою пліткували: «О Боже, а що вона зробила, що її відправили офіціантом працювати. О Боже, це ж зараз почнеться, вона не буде працювати, вона буде ходити така-сяка». У мене не було ніяких привілей через маму. Мама сказала: «Щоб вона працювала, як усі, щоб її штрафували і все», - говорить Наталя Горова на каналі «Україна» і додає, що декілька разів її штрафували, - якщо ти щось забув або гість був невдоволений, або ти не вивчив якусь позицію нову, запізнення, то були догана і штраф. Були такі випадки, коли людина просто йшла не заплативши. І ти потім зі свого карману повинен заплатити за рахунок».

А потім Наталка стала менеджером в Mozgi Entertainment. Далі - піарницею Мішель Андраде.

«Пам’ятаю, що я дуже нервувала. Думаю: Боже, вона ж артист, як я буду з нею працювати, що мені робити, я ж не вмію. Форс-мажори були. Наприклад, я пам’ятаю, що ми повинні кудись йти, а я забула повністю про стиль, про грим артиста. І я якось викручувалася, швидко з усіма домовлялася», - говорить Наталя Горова.

А нещодавно Наталя шокувала усіх звісткою, що звільняється з компанії.

«Я просто хочу самій собі довести, що я можу і без мами працювати. Звичайно в шоу-бізнесі всі знали, хто я, хто мої батьки. І хочеш, не хочеш, але до тебе було інше ставлення. У нас був телеграм чат, де всі працівники, і я написала прощання, що буду сумувати, дякую за роботу. І мама написала: «Мені дуже важко це читати. Але я знаю, що ти зможеш себе показати», - розповіла дівчина.

Зараз Наталка почала займатися піаром та івентами в айті-компанії.

«Новий колектив сприйняв дуже добре. Я працюю із дівчатами, і вони дуже мене підтримують. Мені все розповідають, пояснюють. Компанія і команда дуже класні», - поділилася Наталя на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Донька Горової розповіла «Зiрковому шляху», чому пішла з сімейного бізнесу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.04.2021 804
Еще материалы раздела «Афіша»