<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.04.2021 607

Євген Сморигін у «Ранку з Україною» розповів про секрети гіпершоу «МАСКА»

У студію програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» завітав відомий актор Євген Сморигін. Під час відвертого інтерв’ю з ведучими Лілією Ребрик і Анатолієм Анатолічем учасник найпопулярнішого шоу країни «МАСКА» зізнався, кому було відомо про його участь у проєкті та поділився секретами з-за лаштунків.

Відомий актор Євген Сморигін, який у найулюбленішому шоу українців «МАСКА» ховався у костюмі зворушливого і потішного Жабеняти, зізнався – про його участь у проєкті знала лише одна близька людина.

«Я сказав про це дружині, але вона знала, що це таємниця. Погодьтесь, було б дивно, якби не сказав і щосуботи з 16:00 до глибокої ночі був незрозуміло де. Мабуть, вже розлучилися б, – розповів учасник гіпершоу «МАСКА» Євген Сморигін в ефірі каналу «Україна». – Діти не знали. Але дивились шоу і постійно питали – чи не я Жабеня. Я приховував, як міг. А коли зняли маску кричали на весь дім: «Тато – Жаба!»

А ось щодо складнощів, актор зізнався – його маска була неважкою, тож найбільшою проблемою була спека.

«У костюмі було неймовірно спекотно. Піт стікав струмками, а коли знімали маску – весь мокрий. Але я відкрию одну маленьку таємницю – під костюмом дійсно всі мокрі, але коли треба знімати маску, учасників гримують. І ось виходить, коли зняли – всі такі гарні», – поділився Євген Сморигін у програмі «Ранок з Україною».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Євген Сморигін у «Ранку з Україною» розповів про секрети гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.04.2021 607
Еще материалы раздела «Афіша»