<
НОВИНИ ДНЯ: Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцаріївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.04.2021 1569

Коронавірус: сценарії для України

В уряді розглядають три сценарії, за якими може піти Україна: зелений, жовтий і чорний.

Перший – це коли випадків буде дуже мало, хоча це майже нереально. За жовтим очікують стабілізацію впродовж найближчих двох тижнів. Однак схоже, що наразі ми йдемо за найгіршим, тобто чорним сценарієм – з’ясували в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Немає зламу захворюваності, різкого зламу і різкого стримування зростання смертності. Причинами цього є те, що зараз з’являються нові варіанти вірусу в Україні», – пояснив Юрій Ганиченко, керівник Центру економіки охорони здоров’я Київської школи економіки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коронавірус: сценарії для України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.04.2021 1569
Еще материалы раздела «Суспільство»