<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні силивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.04.2021 656

«Коли одягала костюм – змінювалась внутрішньо»: Michelle Andrade розповіла про перевтілення у шоу «МАСКА»

Популярна співачка Michelle Andrade завітала у студію програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна». У відвертому інтерв’ю з ведучими Лілією Ребрик і Анатолієм Анатолічем учасниця найпопулярнішого шоу країни «МАСКА» зізналась, що було для неї найскладнішим у проєкті та чому чекає дзвінка від Андрія Данилка.

В ефірі «Ранку з Україною» Michelle Andrade розповіла, що їй було приємно брати участь у шоу «МАСКА», та найбільше вона отримала задоволення від заплутувань глядачів і зіркових детективів.

«Пам’ятаєте, Андрій Данилко сказав, що якщо під маскою Циклопа ховаюсь я – покличе мене в ресторан! Тож я чекаю! Ви думали все було просто так? Ні, я все пам’ятаю», – з усмішкою прокоментувала Michelle Andrade в ефірі каналу «Україна».

Також зірка зізналась, що найскладнішим у проєкті для неї було звикнути до костюму, його ваги, габаритів і особливостей.

«Було неймовірно складно виступати, адже костюм малорухомий, а я вмію танцювати, обожнюю рухатись! Але, що б я не робила всередині, рухи Циклопа – це кроки вперед, назад і все. А щоб стрибати в ньому, треба було докладати багато зусиль. Мені здається, я навіть ікри підкачала за цей час. Ще в нього дуже важка голова, а я наприкінці шоу отримала травму шиї, бо не розігрілась перед заняттями з танців і це ще дужче ускладнило завдання», – розповіла учасниця шоу «МАСКА».

Та найцінніше для артистки було те, що вона змогла проекспериментувати і приміряти на себе абсолютно нову роль.

«Це неймовірно круте шоу, в якому я змогла побувати у тілі іншого персонажа. Чомусь для мене Циклоп був хлопчиком, і коли я одягала костюм – змінювалась внутрішньо», – зізналась Michelle Andrade в програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Коли одягала костюм – змінювалась внутрішньо»: Michelle Andrade розповіла про перевтілення у шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.04.2021 656
Еще материалы раздела «Афіша»