<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.04.2021 839

Стоянов заради Кухар заснував бізнес з виготовлення свічок

Танцівники Катерина Кухар та Олександр Стоянов у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», привідкрили завісу, що роблять після вистави.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов завжди беруть з собою на гастролі улюблені смаколики.

«У нас завжди з собою цукерки та італійська ковбаска, 3 види. Ковбаска – це після спектаклю», - говорить Катерина Кухар і додає, що може принести шматочок коханому у ліжко.

Танцівниця обожнює ковбаску, а її чоловік – фанат цукерок.

«Нам подарували в Луцьку величезну коробку луцьких солодощів. Я не втримався, відкрив її. Мало це бути після вистави та з вином, але тільки за 5 хв до цього я вже з’їв 6 або 7 цукерок», - говорить Олександр Стоянов на каналі «Україна».

А ще подружжя беруть із собою у тур талісмани. Катя – хрестик з Єрусалиму, який їй подарувала подруга, а Саша – медальйон, що у юності дістався йому від іспанської родини, в якій він якийсь час жив за програмою обміну школярами.

«Це Богородиця, яку мені подарували у 2000 році в Іспанії Пепе і Анна, це сім’я, у якої я жив місяць, і вони потім телефонували моїм батькам і казали: «Можна ми залишимо вашого сина у себе?». Після цього мене більше батьки в Іспанію не відправляли», - розповів Олександр Стоянов.

Поки Катерина з Олександром на гастролях – діти залишаються з батьками танцівниці та нянями, і чекають на маму з татом, які не забувають їм привозити з відряджень солодкі гостинці. На гастролі подружжя бере з собою мінімум особистих речей.

«Зараз на 5 днів я взяла з собою тільки 2 спортивних костюми. Одна валіза була вся наповнена балетними костюмами, діадемами», - розповіла танцівниця.

Раніше, коли Катерина поверталася із гастролей з-за кордону, вона постійно купувала там свої улюблені свічки.

«У нас було дуже багато проблем, пов’язаних з тим, що свічки постійно зупиняли на кордоні. Постійно думали, що це бомби, не знаю. І коли я з Америки лечу додому і кажу Олександру, що мені потрібно 10 свічок, мені здається, в той момент він хоче мене вбити», - говорить Катерина Кухар.

А щоб дружина купувала менше свічок, люблячий чоловік організував власний бізнес і почав їх виготовляти.

«Він сам це робить. Вдома надягає фартух, це такий процес, він заворожує, як у якомусь гіпнозі спостерігаю за всім цим. Щось заливає, витирає, перемішує, нюхає. Мені здається, що я можу на це дивитись вічно», - розповіла Катерина Кухар на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Стоянов заради Кухар заснував бізнес з виготовлення свічок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.04.2021 839
Еще материалы раздела «Афіша»