<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.04.2021 526

Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» пояснив, які ТОП-5 речей повинні бути в гардеробі сучасного чоловіка

Незабаром настануть теплі дні, тому час оновити гардероб. Стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара розказав, які речі обов'язково повинен  мати чоловік, який хоче виглядати стильно та сучасно.

Деяким чоловікам важко відмовитися від звичних штанів і светрів та обрати щось нове та стильне. Але коли-небудь все ж таки варто почати це робити. Що саме сьогодні в тренді? Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара запропонував ТОП-5 речей.

Штани-карго

Вони мають вільний крій, є кілька кишень, а знизу вставлена резинка. Штани-карго підходять чоловікам, які ведуть активний спосіб життя та прагнуть щодня виглядати по-різному.

Фішка: обирайте світлі відтінки, вони освіжають образ і роблять його більш стильним і модним. Наприклад, пісочний або бежевий.

Сорочка-куртка

Це гібрид між двома речами, які часто обирають та носять чоловіки. Під неї можна надіти футболку та носити розстебнутою.

Фішка: якщо у вас є невеличкий… живіт – обирайте світлу футболку, тоді вертикальна лінія світлого кольору, яка з’явиться між двома бортами сорочки-куртки, візуально витягне фігуру.

Сорочка oversize

Дуже стильний останнім часом фасон, який допомагає худорлявим чоловікам виглядати мужньо завдяки oversize, а тим, у кого є зайва вага, приховати об’єми.

Фішка: обирайте світлий колір, тому що oversize темного кольору виглядає мішкувато. Під світлу сорочку можна надягнути темну футболку. Наприклад, темно-сіру, а до такої футболки пасуватимуть світло-сірі брюки-карго.

Укорочені брюки

Цей фасон нам подарували скандинави. Також сьогодні дуже стильно підвертати штанини. Завдяки укороченим або підвернутими штанинам ноги чоловіка виглядають сильними та красивими.

Фішка: чоловікам властиво обирати штани на 1-2 розміри більші. Але з укороченими брюками цей номер не пройде, інакше ви виглядатимете кумедно. Під такі брюки носіть взуття без шкарпеток.

Різнокольорові кросівки

Сьогодні їх носять в поєднанні з будь-яким одягом. Але що стосується кольору, то зазвичай чоловіки обирають білий або чорний. Зверніть увагу на кросівки, в дизайні яких є хоча б три кольори. Наприклад, чорний, блакитний та жовтий.

Фішка: така гамма, як 1 темний + 2 світлих і яскравих кольори = найкращий варіант. Яскраві кольори (наприклад, гірчичний або помаранчевий) створюють настрій. Вони динамічні, емоційні і помітні.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» пояснив, які ТОП-5 речей повинні бути в гардеробі сучасного чоловіка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.04.2021 526
Еще материалы раздела «Суспільство»