<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.04.2021 686

У гранд-фіналі шоу «МАСКА» Володимир Остапчук перевтілиться в Гетсбі

Вже цієї суботи, 10 квітня, о 21:00 на каналі «Україна» вийде фінальний випуск найтаємничішого і найпопулярнішого шоу телебачення «МАСКА». Фіналісти та зіркові детективи вражатимуть глядачів яскравими сюрпризами, а ведучий проєкту Володимир Остапчук порадує неймовірним образом легендарного Джея Гетсбі.

Упродовж трьох місяців Володимир Остапчук перевтілювався в найвідоміших героїв світового кінематографу. Ким він тільки не був – і казковою принцесою Ельзою, і лиходієм Джокером, і легендарним Термінатором, і навіть ексцентричною донною Розою. Здається, в гіпершоу «МАСКА» Володимир повторив образи всіх оскароносних акторів сучасності: Бреда Пітта, Леонардо Ді Капріо та інших.

У фіналі Остапчук примірить образ досить суперечливого героя – великого Гетсбі з однойменної голлівудської кінострічки.

«Цієї суботи ми потрапимо у неймовірне місце – гранд-фінал феєричного шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна»! – каже Володимир Остапчук. – Обіцяю, що за кубок переможця і звання найсильнішого співака у масці точитиметься запекла боротьба. Тільки у нас найяскравіші зірки, найпопулярніші хіти і найбільш видовищні постановки. Таке неможливо пропустити. Зустрічаємось уже цієї суботи о 21:00 на каналі «Україна».

Нагадаємо, у фіналі масштабного шоу «МАСКА» зійдуться романтичний Дракон, величне Сонце і мужній Носоріг. А також глядачі побачать виступ загадкового гостя – епатажного Рака. Які знаменитості ховаються під цими масками? Та врешті – хто стане переможцем гіпершоу «МАСКА»?

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У гранд-фіналі шоу «МАСКА» Володимир Остапчук перевтілиться в Гетсбі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.04.2021 686
Еще материалы раздела «Афіша»