<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politicoвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.04.2021 556

В Україну увірветься негода: синоптики різко змінили прогноз

Погода в Україні 12 квітня буде з дощами, але теплою. Синоптики раніше повідомляли, що в понеділок очікується сонячна погода з високими показниками тепла, але зараз різко змінили прогноз. Як повідомляється, циклон зайде в Україну зі сходу країни.

__10__28_480x270_12.04.21

Детальний прогноз опублікували синоптики Українського гідрометцентру і ресурс Meteoprog.

За даними фахівців Укргідрометцентру, 12 в Україні очікується більше хмарна погода. На сході та південному сході – дощі. При цьому показники термометрів зростуть в середньому до +16... +19 градусів. Обіцяне раніше синоптиками тепло на сході все ж очікується. Там термометри покажуть до +20 градусів протягом дня. При цьому на півночі, півдні та у центрі країни градусники місцями покажуть +13... +17 градусів.

У нічний час заморозків не очікується. Синоптики уточнюють, що мінімальні показники досягнуть +3... +5 градусів в темний час доби. При цьому на сході та півдні вночі до +8 тепла.

За даними Meteoprog, рівень тепла в понеділок буде досягати +22 градусів на сході. При цьому ймовірність дощу – не більше 67%. На Луганщині за даними фахівців очікується чисте небо. Опади прогнозують тільки в Кіровоградській області.

Варто відзначити, що раніше фахівці Укргідрометцентру прогнозували суху погоду в понеділок.

Додамо, що на 13 квітня синоптики прогнозують опади тільки у Житомирській і Вінницькій області.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну увірветься негода: синоптики різко змінили прогноз 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.04.2021 556
Еще материалы раздела «Суспільство»