<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
12.04.2021 463

Війна на Донбасі: п'ять обстрілів, без втрат

Протягом минулої доби, 11 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», біля населеного пункту Невельське, противник здійснив обстріл позицій наших захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем. Неподалік Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї, ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу селищ Зайцеве та Шуми, збройні формування РФ обстрілювали позиції українських військових з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.

Станом на 7 годину ранку, 12 квітня, обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: п'ять обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
12.04.2021 463
Еще материалы раздела «Україна»