<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
12.04.2021 656

Окупанти вбили ще одного українського військового на Донбасі

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил в результаті обстрілів бойовиків загинув ще один український військовий. Це сталось в смузі відповідальності оперативно-тактичного угрупування (ОТУ) "Північ".

Про це повідомляє пресслужба ОТУ "Північ".

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗСУ, повідомили в ОТУ.

"Внаслідок прицільного обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів один військовослужбовець ЗС України отримав вогнепальне кульове поранення не сумісне з життям", - йдеться у повідомленні.

Командування висловило співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

Зазначимо, бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі 11 квітня. Українських військових обстрілювали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти вбили ще одного українського військового на Донбасі 5.00 5 1
Політика / Україна
12.04.2021 656
Еще материалы раздела «Україна»