<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.04.2021 898

Ексклюзив «Зіркового шляху»: Ірма Вітовська розповіла, чи був у неї службовий роман із Лалєнковим

Акторка Ірма Вітовська у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, чому проти службових романів між акторами.

Актори відомого серіалу «Леся+Рома» Ірма Вітовська та Дмитро Лалєнков сьогодні дуже мало спілкуються. Подейкують, у них нині різні погляди: на життя, країну і політику. Свого часу парі навіть закидали романтичні стосунки.

«Жовта преса любить щось побачити. В нас ніколи нічого не було, швидше він мені був як брат і я йому теж, як сестра. Ми дещо більше знали один про одного, ніж колеги, але я думаю, якби ми порушили колегіальні відносини, у нас би не вийшла робота. Я взагалі критично дивлюсь. Або ви утворюєте родину і йдете далі і у вас все ок, а оці всі романи на роботі, вони, як правило, потім заважають створити хорошу творчу пару чи якийсь продукт зіграти разом. Тому що все одно не можете подолати образ», - говорить Ірма Вітовська на каналі «Україна».

Ірма тримається осторонь від усіх тусовок. У 2016-му Вітовська вдруге вийшла заміж за підприємця Віталія Ванцю. Але про цю її подію – знали тільки найближчі. А коли журналісти розпитують про особисте, Ірма каже: «Все добре». Чужих вона у своє особисте життя не пускає.

«Ти просто ставиш таку стіну. Я маю думати за себе, мою родину і за те, що я роблю якісно. Все. Решта мене не хвилює, хто що переживає, з якого приводу переживають. Коли нема зараз зйомки, я випустила картину – ой, клас. Починаю готувати, шукати рецепти, всі щасливі, я всім даю увагу. А як тільки починається творення момент – все, людина якби ділиться. Це важко, до цього треба звикнути. Бо часом ти розповідаєш щось, в діалозі перебуває з тобою людина, Потім так раз і закрився», - говорить акторка у програмі «Зірковий шлях».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Ірма Вітовська розповіла, чи був у неї службовий роман із Лалєнковим 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.04.2021 898
Еще материалы раздела «Афіша»