<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.04.2021 728

Холоденко, Полякова, Каменських: зірки розповіли, кого уявляють у своїх сексуальних фантазіях

Українські артисти у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіли, про кого із представників шоу-бізнесу фантазують під час інтиму.

Олег Винник відверто розповів про жінку, яка колись була в його еротичних фантазіях.

«Я знаю, що, коли мені було років 14, мені з Польщі привезли за 10 рублів плакат із Самантою Фокс. У неї був гарний голос, - говорить Винник, показуючи на груди. - До речі, це був якийсь 1986-й. Я був у школі, грав на гітарі, і в мене був плакат Саманти Фокс. Це було круто. Більше його немає. Слава Богу».

Соліст гурту «DZIDZIO» Михайло Хома одразу й не міг назвати когось одного, з ким би він мріяв пірнути у ліжко.

«Переспати з зіркою якоюсь?! Та фантазій у мене купа. Уявіть собі, якщо я пишу ті пісні, сценарії – у мене тих фантазій мільйон…мені завжди подобалось купа дівчат. Перша мені подобалась Софія Ротару, потім - Сандра Баллок. У кожної людини є іскра. І кожна людина її десь підхоплює, тому це нормально, коли люди шось помічають і щось собі фантазують. Я свої фантазії виражаю у піснях і в фільмах», - говорить Михайло Хома.

А от його дружина, співачка SLAVIA нещодавно навіть випустила пісню «50 відтінків» на тему своїх еротичних фантазій.

«Цей фільм мене надихнув, про фантазії сексуальні. Секс, кохання – це природньо. Всі ми займаємося коханням, правда? Хто не займається, тому співчуваю, - говорить співачка і зізнається, далі сексуальних фантазій на тему еротичного фільму про БДСМ у них із Михайлом поки що не дійшло, - чесно кажучи, не пробували ще. Я просто надивилася фільмів. В мене біля дому є секс-шоп, я так споглядаю, думаю – може все ж таки зайти, слухаю всіх психологів, сексологів, містиків, гуру».

Співачка Оля Цибульська, фантазуючи на еротичні теми, часто уявляє собі  відомого іспанського актора і чоловіка Пенелопи Крус. Але окрім еротичних фантазій Оля навіть вигадала справжній план з підкорення обожнюваного нею чоловіка. Маючи подругу, директорку Одеського кінофестивалю, співачка продумала кожен крок, якщо раптом Хав’єр приїде до Одеси.

«Кажу: «Ань, ти не розкажеш нічого моєму, хай собі там возиться зі своїми справами. Ми заходимо в ліфт з Хав’єром Бардемом, і ти нажимаєш кнопку «стоп». І відвертаєшся». Я просто його фанатка, і доки не вийшла заміж, мріяла, що моїм чоловіком буде Хав’єр Бардем», - говорить Цибульська на каналі «Україна».

Співак Геннадій Вітер чесно зізнався – в його еротичних снах завжди присутня трійка найефектніших жінок українського шоу-бізнесу.

«Я не один раз «спав» зі своєю кумою Настею Каменських. Я неймовірно люблю ноги Олі Полякової. Оля з цих снів не вилазить. Закриваю очі, а у мене таке відчуття, що десь тут нога Олі Полякової. Далі - Наташа Холоденко...ви бачили цю груди? Спочатку з'являються груди, потім Наташа Холоденко. Я скажу так, що якщо Наташа з твого сну вийти може, то її груди - ні. Я всім своїм красуням так і кажу: «Оля, ти мені снилася», - говорить співак.

Зірки зізнались, що бачать у своїх сексуальних фантазіях голлівудських знаменитостей. Блогерка Софія Стужук каже, що давно поклала око на актора Джейсона Момоа.

«Є такий типаж чоловіка, який мені дуже подобається і в принципі якого я проектую на типаж мого майбутнього чоловіка. Це Джейсон Момоа, аквамен. Мені подобаються такі брутальні високі чоловіки, волохаті і таке інше», - розповіла блогерка Стужук.

Актор Костянтин Войтенко зізнається – були часи, коли всі його фантазії були пов'язані з відомою голлівудською акторкою.

«У шкільному віці там все в секс-фантазії перетворюється. Хлопці мене зрозуміють. А ось в студентські роки, коли ти вже пізнав, напевно, все-таки Скарлетт Йохансон. Потім я побачив, вона дорослішає вже, я такий думаю - ні, у мене дружина крутіша» - говорить Войтенко на каналі «Україна».

Радіоведучий і шоумен Слава Дьомін зізнався журналістам: знаменитості більше не збуджують його.

«Коли ти спілкуєшся і добре знайомий зі всіма зірками, ти вже їх не сприймаєш як певний секс-об’єкт. Тому що ти вже їх і бачив у різних ситуаціях і напівголих, і деяких голих. Якось інакше їх сприймаєш. Але мені дуже подобається Жизель Бундхен. Жизель, якщо ви будете дивитися «Зірковий шлях», будь ласка, напишіть мені, - звертається до супермоделі радіоведучий і озвучує свій топ трьох бажаних жінок, - я вважаю дуже сексуальними Тіну Кароль, Надю Дорофеєву, Tayanna дуже кльова, і ще багато інших артисток».

Оценка материала:

5.00 / 1
Холоденко, Полякова, Каменських: зірки розповіли, кого уявляють у своїх сексуальних фантазіях 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.04.2021 728
Еще материалы раздела «Суспільство»