<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Політика
Європа
15.04.2021 659

У Польщі копи розігнали протест проти локдауну

В Польщі, де все ще діє жорсткий карантин, правоохоронці стали силою розганяти незадоволених громадян.

На сьогодні в країні заборонена робота всіх магазинів, крім продовольчих, будь-які святкові або спортивні заходи, а навчання проходить дистанційно.

Та поляки і, зокрема, молодь, з цим не згодні – вони виходять на вулиці із закликами скасувати карантинні обмеження. Поліція розганяє їх кийками, а найактивніших затримує.

Варто зазначити, що цього тижня\ польський уряд продовжив дію карантину, але вже з 19 квітня в країні планують послаблення – відкриють дитячі садки і дозволять заняття спортом на відкритому повітрі для груп до 25 осіб. А з 3 травня планується відкриття готелів.

За весь час пандемії COVID-19 в Польщі зареєстрували понад 2 млн випадків зараження, а понад 50 тис. осіб померли – зазначили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Станом на 12 квітня в країні вакцинували понад 5,5 млн осіб і лише у 51 тис. після щеплення виявили коронавірус. Отже, ефективність вакцинації в країні становила 99%.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Польщі копи розігнали протест проти локдауну 5.00 5 1
Політика / Європа
15.04.2021 659
Еще материалы раздела «Європа»