НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.04.2021 1754

Телеканал «Україна» оголошує кастинг вокалістів для участі у новому шоу

Канал «Україна» працює над новим розважальним проєктом і запрошує яскравих і талановитих українців продемонструвати свій талант на всю країну. В унікальному співочому шоу учасників буде оцінювати незвичайне журі, що вразить своїм масштабом.

5dc9718474489_15.04.21

Стати учасником нового співочого шоу зможе будь-хто, для цього не обов’язково бути професійним вокалістом і мати досвід виступів на сцені. Талановиті і натхненні аматори, які раніше співали лише для рідних або й зовсім ніколи не виступати перед публікою теж будуть помічені! До того ж, співати учасники можуть у будь-якому жанрі, самостійно або у складі вокального колективу.

Для участі у кастингу слід заповнити анкету, в якій вказати:

Ім’я

Прізвище

Вік

Псевдонім або назву колективу

Скільки років співаєте

Коротко про себе

Посилання на сторінку у соціальних мережах

Місто проживання

Контактний номер

Фото (додати)

Відео виступу (додати).

Анкети, фото та відео/аудіо відправляйте на пошту: casting@trkua.tv

Посилання на сторінку кастингу: https://kanalukraina.tv/form/52

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеканал «Україна» оголошує кастинг вокалістів для участі у новому шоу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.04.2021 1754
Еще материалы раздела «Афіша»