<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
28.02.2008 17:22 14884

«Арсенал» розкрив таємниці

27 лютого відбулась прес-конференція президента футбольного клубу «Арсенал» (Київ) Вадима Рабіновича, присвячена великому футбольному святу з нагоди старту сезону 2008 року.

Президент ФК «Арсенал» (Київ) Вадим Рабінович розповів громадськості подробиці широко розрекламованого і анонсованого футбольного свята, яке відбудеться у п’ятницю, 29 лютого на НСК «Олімпійський». В програмі свята – конкурси, парад футбольних команд Києва, матч молодіжних команд, гра вищої ліги України «Арсенал» (Київ) – «Зоря» (Луганськ), мегакараоке з Ігорем Кондратюком та розіграш автомобіля від ФК «Арсенал» (Київ)!

Image

Передовсім були оголошені деталі безпрограшної лотереї, за допомогою якої буде розіграно супер-приз – автомобіль! Зокрема, вперше в Україні учасники лотереї отримають «живі» гроші ще до початку розіграшу. Сюрпризом стане ноу-хау «Арсеналу» - лотерейних квитків не буде, замість них при вході на стадіон кожному відвідувачу буде видаватися банкнота номіналом 1 гривня. Саме гривня, по-перше, залишиться у кишені вболівальника, а, по-друге, стане лотерейним квитком, останні п’ять цифр якого візьме участь у розіграші автомобіля! На додачу, розіграш автомобіля відбудеться після матчу «Арсенал» (Київ) – «Зоря» (Луганськ) – в момент емоційної кульмінації футбольного свята.

Під час прес-конференції президент ФК «Арсенал» (Київ) оголосив також подробиці параду футбольних команд Києва, що має відбутися в рамках футбольного свята. У параді візьмуть участь всі команди Києва. Всього парадом пройдуть 35 команд зі своїми прапорами.

Говорячи про деталі мегакараоке, яке відбудеться у перерві матчу «Арсенал» (Київ) – «Зоря» (Луганськ), Вадим Рабінович наголосив, що такий рекорд буде встановлено вперше в Україні. Всі учасники мегакараоке-хору потраплять до Книги рекордів України та стануть претендентами на включення до Книги рекордів Гіннеса!

Загалом, футбольне свято обіцяє бути яскравим, цікавим і незабутнім для всіх його учасників. ФК «Арсенал» (Київ) підготував призи для переможців конкурсів, солодощі та гарячі напої, які будуть безкоштовно роздавати всім гостям футбольного свята!

Для представників ЗМІ 29 лютого на території НСК «Олімпійський», починаючи з 17-00, буде працювати прес-центр в окремому наметі. Тут журналісти зможуть отримати необхідну інформацію, ексклюзивні коментарі та випити чаю або кави.

Оценка материала:

4.11 / 9
«Арсенал» розкрив таємниці 4.11 5 9
Прес-релізи / Інше
28.02.2008 17:22 14884
Еще материалы раздела «Інше»