НОВИНИ ДНЯ: Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.04.2021 573

«Це була підготовка до дорослого життя»: Віталій Козловський розповів, чого йому бракувало в дитинстві

На зіркову кухню «Смачного ексклюзиву» з Марією Мельник завітав Віталій Козловський. Під час відвертого інтерв’ю в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» співак розповів про долю хітів, які зробили його популярним на всю країну, та зізнався, яких слів від рідної матері йому так бракувало у дитинстві.

Нещодавно відомий співак Віталій Козловський презентував нову пісню, та до цього в артиста була невеличка творча пауза між хітами. І за словами зірки, це сталося неспроста.

«Це був пошук. Під час усіх цих локдаунів я настільки засидівся, що написав, мабуть, 6 пісень, в яких дуже впевнений. Я розумію, що це той репертуар, який шукаю вже довгих 9 років. З того часу як розстався зі своїм продюсером», – розповів Віталій Козловський в ефірі каналу «Україна».

Уже дев’ять років Віталій Козловський не працює зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Стільки ж часу артист не може співати свої старі хіти, завдяки яким і став популярний. Наразі ці пісні ніхто не виконує, а права належать Ігорю Кондратюку. Проте артист має до тих хітів своє ставлення.

«Ті пісні класні, але вони були несвідомі. Це був ще пошук себе. Та якщо ці пісні якимось дивом повернуться, я їх буду співати з великою радістю», – зізнався співак.

Та, можливо, тримати удар Віталій Козловський навчився з самого дитинства, адже в одному із останніх інтерв’ю артист розповів, що в дитинстві мама ніколи не хвалила його.

«При людях вона могла казати про мене добре, а от мені завжди діставався лише наганяй, ремінь, підзатильник. Та я не міг би сказати, що мені через те боляче. Це була підготовка до дорослого життя, – поділився Віталій Козловський у програмі «Ранок з Україною». – Звичайно, я б хотів почути, що мама пишається мною. Зараз вона мені іноді це говорить, але я вважаю, що дітей потрібно хвалити, підтримувати в будь-яких ситуаціях. Мені принаймні цього не вистачало».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Це була підготовка до дорослого життя»: Віталій Козловський розповів, чого йому бракувало в дитинстві 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.04.2021 573
Еще материалы раздела «Афіша»