НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.04.2021 449

Ведуча програми «Мисливці за дивами» Анастасія Кошман розповіла про крутий досвід, який вона отримала під час зйомок

19 квітня на каналі «Україна» стартує тележурнал «Мисливці за дивами». Його ведучі Анастасія Кошман і ХАС «полюють» за неймовірними історіями та знайомляться з унікальними людьми. Анастасія Кошман поділилась, який головний меседж вона отримала від зустрічі з героями тележурналу.

Цієї весни на каналі «Україна» розпочнеться азартний, захоплюючий та пізнавальний проєкт «Мисливці за дивами». Його ведуча до останнього моменту приховувала всю інформацію щодо участі в тележурналі й тільки нещодавно опублікувала пост в Instagram.

Протягом зйомок Анастасія Кошман і ХАС полювали за неймовірними історіями, в які складно повірити.

«Наші герої – успішні та щасливі люди, але я зрозуміла, що так було не завжди. У їхньому житті відбулась якась серйозна подія, яка стала спусковим механізмом, щоб почати діяти», – сказала ведуча каналу «Україна» Анастасія Кошман.

Історії героїв проєкту наштовхнули її на таку думку: якщо щось йде не за нашим сценарієм – це не завжди погано. І в скрутні часи не потрібно таврувати себе: «У мене все погано» або «Я невдаха». Навпаки, труднощі можуть стати хорошим стартом у майбутньому.

Ведуча програми «Мисливці за дивами» дуже хоче, щоб цей проєкт подивилися ті люди, які зараз перебувають не в кращому становищі. За словами Анастасії Кошман, вони побачать, що складна ситуація все ж таки дає нам сили піднятися й почати діяти.

«Якщо нас все влаштовує, то навряд чи захочеться щось змінювати. Навіщо? Все ж і так добре. І тільки коли щось йде не так, як нам хочеться, тоді ми можемо зробити нереальні вчинки, – пояснила ведуча тележурналу «Мисливці за дивами». – Тому такі ситуації потрібно використовувати як шанс змінити життя на краще».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча програми «Мисливці за дивами» Анастасія Кошман розповіла про крутий досвід, який вона отримала під час зйомок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.04.2021 449
Еще материалы раздела «Афіша»